fredag 28 september 2012

Inte på topp

Fredag och det borde vara happy friday eller hur men det känns inte så. Känner mig slut i både kropp och knopp just nu. Maken är också trött. Borde vara fredagsmys i soffan istället... Livet som småbarnsförälder är tufft mellan varven. Jag har världens goaste tjejer men just nu behöver mamma och pappa hämta nya krafter. Ha en bra helg!!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Förstår precis vad du menar! De första tvåbarns åren är ibland inte alls så harmoniska som man skulle hoppas... Jag blev faktiskt sjukskriven en tid när det var som tuffast, så båda kunde vara hemma, efter sömnlösa nätter och en viss tristess.. tuff tid när man nu ser tillbaka på det, men så fort tiden går sen, och vad fort små hjärtan blir stora. Det bästa man nog kan göra är att vara " här och nu ". Styrkekramar! /Karolina

MISS PIFFY sa...

Tack söta Karolina!! Idag känns det bättre! Jo jag försöker njuta här och nu av mina små skatter :) Den här tiden är både mysig och tuff!! Bara att inse att man inte hinner med allt just nu och får prioritera det viktigaste!! Kram på dig ;)

Anonym sa...

Precis! Det där med att prioritera det viktigast är helt rätt!! Det får man träna på lite varje dag;)
Kramar K