söndag 28 november 2010

Stjärna och stolar


Både adventsstjärnan och nya stolarna är på plats här hemma. Ha en jättebra första advent!!

Adventspiff



Fina röda amaryllisen har växt sedan jag fick den av fina mamsen på min födelsedag. Nya marimekkoskålen passar ju perfekt nu till jul och även den var en födelsedagspresent från min söta mor.

onsdag 24 november 2010

Svarta stolar



De här svarta stolarna beställde vi på Stalands i söndags. Tror ni det blir snyggt till vårt vita bord eller skulle vi valt vita?? Jag sålde de tygklädda vita stolarna på Blocket för ett tag sedan så de slantarna får finansiera en del av det nya köpet ;)

tisdag 23 november 2010

mmma mmaa daaa ddaaa

Alicia har lärt sig säga mmmmaamma mmaaama och ddaaaada ddaaadda. Så gölligt!!!
Idag har vi varit inne hela dagen och det är jätteskönt med slappardagar men imorgon får det bli en promenix och lite fixande och handlande innan familjen Forsmark kommer hit på Thaimiddag.
Kram på er söta ni denna regniga tisdag.

Happy birthday to me ;)





Jaha då var man 35 år!! Födelsedagen började med att mina 2 darlings kom med paket och sjöng för mig i morse. Ett jättefint halsband och presentkort på H&M hade de köpt till lilla mig. Sen kom min söta mamma hit på lunch med den traditionella födelsedagsamaryllisen och fina paket. Alicias gudmor överraskade och kom på spontanbesök med en supercool liten "staty" i form av en sko och en jättefin duk. På eftermiddagen promenixade vi till Malin och lilla söta Amanda. De hade fixat mumsiga bakelser och ett fint paket. Tack snälla för en mysig födelsedag!!! Bästa presenten av alla är ju ändå förstås min älskade Alicia!!

måndag 22 november 2010

Längtar till Grekland




Satt nyss och kollade på några av våra Greklandsbilder och längtade bort till värme och sol... Nästa vår/sommar tänkte vi åka ner till familjens hus i Grekland och mysa ett bra tag.

Nu är det dags att krypa ner i sängen och hoppas på att några raringar sjunger fint för mig imorgon bitti ;) Natt natti!!

söndag 21 november 2010

Härligt


Igår kom Alicias mormor och farmor hit och var barnvakt för jag och Lambros hade bokat sköna behandlingar på Spa. Sååå härligt!!! Det är nämligen någon som fyller 35 år imorgon och det var ett perfekt sätt att fira och njuta lite extra ;)
KRAM

torsdag 18 november 2010

Sött från ZARA


ZARA har så fina barnkläder och även snygga kläder för oss större tjejer ;)

Julfina klänningar





I år blir det Alicias första jul.
Lite nya kläder behöver shoppas så att hon är redo för glöggkalas och annat skojsigt i december. Jag surfade runt på de stora kedjorna och dessa klänningar är ju söta. Ska även kolla på ZARA.

onsdag 17 november 2010

En reeekmacka tack!



Jag, Alicia, Malin och Amanda tog 10-bussen till stan idag och åt varsin reeeekmacka på NK och spanade på julklappar ;)

tisdag 16 november 2010

Lunch hos gudföräldrarna


Två bilder från förra helgens mumsiga lunch hemma hos Alicias fina gudföräldrar. Tack sötisar!!

onsdag 10 november 2010

Lika som bär?




Syns det att vi 3 är släkt??

tisdag 9 november 2010

Önskelista och oväder

Idag håller vi oss hemma eftersom det är riktigt oväder ute och de har ju varnat på nyheterna. Det får bli myspys och bakning. Det passar jättebra med hemmamys eftersom vi varit iväg på rätt mycket skojsigheter den senaste tiden.

Alicia har skrivit en liten önskelista till tomten :)


En vit BRIO-spis så att jag kan baka till mamma och pappa ;)

En liten BRIO-hund som säger vov-vov

De här BRIO-klossarna verkar roliga

En vit eller svart tripptrappstol

söndag 7 november 2010

Gungeligung




Idag var det gungpremiär för Alicia. Vi gick till en av lekplatserna här hemma och gumman verkade gilla att gunga så det blir nog många fler turer dit. Nya lila overallen är lite stor men jag misstänker att den snart kommer vara lagom. Det såg lite skojigt ut när bara den ena foten stack fram ;)

Lite trötta idag eftersom vi var ute på stan igår och åt middag med Amandas mamma och pappa som bor på vår gata. Verkligen jättetrevligt och mormor och farmor var jätteduktiga barnvakter!!

Ikväll blir det lugn hemmakväll och imorgon lunch hos Alicias fina gudföräldrar.
Ha en skön lördag!!

Gummistövlar och spa-tips



Väldigt glad för mina sköna gummistövlar som jag fick i födelsedagspresent förra året. Perfekta att dra på sig när man ska ut på barnvagnspromenad. Snart dags för mig att fylla år igen och jag och Lambros tänkte fira med att gå på spa. Har du tips på något mysigt ställe?