måndag 20 december 2010

Pulka, mössa och lite annat


I fredags blev det en shoppingrunda till Sickla med Malin och Amanda. Dessa kalla och snöiga dagar blir det rätt mycket hemmamys så det var så skönt att få komma ut och lufta sig lite och vem tackar nej till lite shopping i trevligt sällskap ;) Vi köpte röda pulkor till våra små tjejer och varma mössor så nu kan de ut och åka!! Alicia provade både pulkan och mössan här hemma i vardagsrummet och nu inväntar vi bara en bra pulkadag ;) Blir så full i skratt när jag kikade på de här bilderna och ser att vår lilla skrutta verkar gilla att vara med på kort och intar en "pose". Hi hi!!

Annars har helgen varit skön och lugn. Alicias farmor var här i fredags eftermiddag och då passade jag på att smita iväg till frissan. Det blev lite slingor och toppklippning så nu är man julfin. När jag kom hem hade Lambros fixat ett litet julbord här hemma och det var så himla gott.

I lördags var några kompisar här på julfika. De har precis köpt ett litet gulligt hus och visst blev man lite sugen men än så länge bor vi bra här i vår lägenhet men lite längre fram kanske det är dags för större boende och då kanske det blir ett hus... Fast vi trivs verkligen otroligt bra här hemma i Sjöstan för allt finns ju här.

Idag har vi shoppat klart alla julklappar så nu är det bara att njuta av att julen snart är här. Lambros jobbar bara i morgon och sedan har han också ledigt. Härligt!! Tänkte baka och göra julgodis i veckan så imorgon får vi ta en promenix och inhandla ingredienser.
Hoppas ni haft en skön helg!! Kram

Inga kommentarer: