fredag 25 september 2015

Freeeedag

Så underbart skönt med fredag! Veckorna rullar på så snabbt. Helgen är fullbokad med ett bröllop och 2 dop. På söndag döps vår älskade sötaste gudson Angelos. Rolig helg och jag är nästan helt klar med fix inför den. Ska shoppa det sista idag. Ha en bra fredag vänner!


torsdag 24 september 2015

Lurvig jacka

Imorse tog jag på mig min lurviga vita jacka som jag köpte på rea för något år sedan. Har inte haft den på mig tidigare men kändes lagom varm en höstdag som denna. Barnen tyckte att mamma såg gosig ut :)


Busunge

Bella är en riktig busunge! Vet inte hur många gånger jag säger till att hon INTE får hoppa i soffan. Tror ni hon lyssnar?? 
Älskar mina flickor mer än allt annat men ibland så blir man ju tokig på dem :)

söndag 20 september 2015

Kalas och klackskor

Idag har vi firat tjejernas kusin Georgia som fyllde 14 år! Tjejerna tycker det är skoj med kalas och att ha lite extra fina kläder. Alicia köpte sina första klackskor igår och gissa om hon var stolt idag :)


torsdag 17 september 2015

Working

Idag har jag kunnat sitta kvar länge på jobbet och fått en massa gjort. Skönt ibland att inte behöva stressa iväg från kontoret. Tjoho det är fredag imorgon!!! Underbart eller hur :)

söndag 13 september 2015

Dans

I helgen har alla familjens 3 tjejer varit på dans. Så skoj att både Alicia och Isabella gillar dans! Det har de nog fått från mig. Barnen går på olika dansskolor och verkade nöjda med första lektionen. Jag hann också med ett danspass på Sats! Lambros nöjde sig med att ut och springa. 

onsdag 9 september 2015

Hantverkare på besök

Härligt höstväder vi har eller hur? På uteplatsen börjar vildvinet som växer vid vår vita mur bli rött. Till våren blir det dags att bygga någon form av spaljé eller pergola som klätterväxterna kan klättra på. Då blir det ännu mer ombonat och även insynsskydd. Hade föresten hantverkare här hemma ikväll som var ute och mätte utomhus och kollade även på väggen i köket som vi vill öppna upp. Nu väntar vi på offertförslag. Så förhoppningsvis är arbetet snart igång :)
Här är bild på en spaljé på vår gård. Något åt det hållet tänker jag mig men kanske ett rutmönster i trä kan vara snyggt?

tisdag 8 september 2015

Höstfräscht hår

Var hos frissan idag och kapade av 10 cm och färgade lite mörkare. Håret var rejält solblekt så det var skönt att bli lite höstfräsch!! Var riktigt nära att kapa av mer och klippa kort men det här blir nog bra. Nu sover barnen och jag ska förflytta mig till sköna soffan :) 

Före:


Efter:


söndag 6 september 2015

Söndagsmyser

Regnet öser ner så vi myser inomhus. Alicia skulle börjat ny danskurs idag men är lite febrig stackarn. Ha en fin söndag! Nu är hösten här!

fredag 4 september 2015

tisdag 1 september 2015

Fin vas som liknar Dagg eller tvärtom?

Har plockat fram en jättefin gammal 
vas som jag ärvt från min älskade mormor. Visst är den lik Dagg-vasen från Svenskt Tenn? Fast den designades 2009 och mormors vas fanns innan dess så Dagg-vasen var ju inte först :)


Höstprojekt

Vi vill öppna upp väggen från köket in till matrummet. Nästa vecka kommer en hantverkare hit och tittar så förhoppningsvis är vårt lilla höstprojekt igång snart. Blir toppen att ha en köksö där vi har matbord i köket idag. 
I matrummet har vi ju redan ett stort matbord.

Här är bild från matrummet och väggen som vi vill öppna upp.

Här en bild från köket och väggen med fondtapeten vill vi alltså öppna upp. Tapeten gillar jag verkligen men det kommer bli så bra att öppna upp!!