måndag 27 april 2015

Magiskt vackert

Åhhh vad jag älskar Sjöstaden!! Nu när allt börjar grönska och blomma så är det underbart att få bo i stan men ändå mitt i naturen och vid vattnet. Ikväll tog jag en kvällspromenad när barnen somnat. Magiskt vackert med månen som lyste genom körsbärsträden och fåglarna som kvittrade. 

fredag 24 april 2015

Freeedag och ugnspannkaka

Äntligen fredag igen och tjejerna beställde ugnspannkaka till middag ikväll. 
Happy Friday på er!!


Det blommar i Sjöstaden

Häromdagen tog jag en morgonpromenad genom Luma-parken hemma i Sjöstaden. Körsbärsträdens blommor är helt fantastiska!! 

söndag 19 april 2015

Cyklar och sol

Idag har det varit vår och sol. Hela familjen åkte till Sickla och åt lunch och sedan blev det ett besök till team Sportia för att köpa cyklar. Vilken lycka för Alicia att köra runt på en stor sparkcykel.
Det blev även ny hjälm till Isabella och en balans/springcykel som bägge tjejerna kan använda. Bella få överta Alicias mindre sparkcykel och gissa om hon tyckte det var skoj :) Hela eftermiddagen var vi ute i solen. På kvällen kom kompisar och deras flickor hem till oss och käkade middag. Bra avslut på en mysig helg. 


Dop och 60-års kalas

Igår var vi på dop och sedan iväg för att fira min fina svärmor som fyllt 60 år.

Försökte passa på att ta några bilder när vi piffat oss lite extra. Idag ska vi iväg hela gänget och köpa nya cyklar till barnen. 



tisdag 7 april 2015

Mysigt påsklov

Tisdag och vardag igen. Vi har haft ett väldigt härligt påsklov. Vi har ätit gott, myst alla fyra och träffat familj och vänner. Märks att barnen börjar bli större för vi har även haft tid att umgås jag o maken :) Fantastiskt skönt påsklov utan en massa måsten. Idag är det vardag igen men kort vecka. Ha en fin dag!!



lördag 4 april 2015

Påskafton

Glad påsk till er alla!!