tisdag 31 mars 2015

Isabella 3 år

Idag för 3 år sedan föddes vår älskade Isabella. Grattis gumman på födelsedagen!! Jag har varit hemma med henne idag eftersom hon haft feber och hosta. På kvällen kom närmaste familjen och firade med pizza och tårta. 

lördag 28 mars 2015

Härligt

Vi njuter och promenerar runt i den här härliga staden. Imorgon flyger vi hem och det ska bli så skoj att träffa våra älskade tjejer igen. 















fredag 27 mars 2015

Supercoola Berlin

Jag och L är i Berlin. Vilken härlig mix av allt. Supercool stad och vi trivs. Så mysigt att få umgås bara vi två! 














måndag 16 mars 2015

Snart är det påsk

Idag blev det påskpyssel efter förskolan. Snart är det påsk!!


lördag 14 mars 2015

Skön och praktisk lördag

Lambros är iväg med kompisar hela helgen och tjejerna har sovit över hos farmor och farfar. Blev sovmorgon och frukost i sängen. Sedan gick jag ut och städade på uteplatsen och tog bort några stora krukor som spruckit. De växter som var i flyttade jag över till andra krukor. Hejja mig va duktig jag var. Det hade kommit knoppar på klematisarna. Roligt att de vaknat efter vintervilan. Sedan blev det promenad på bryggorna i solen och fika. Kollar ni på mellon ikväll?
 


söndag 8 mars 2015

Fika i vårsolen

Idag har Alicia haft en kompis på besök här hemma. Vi var ute på vår fina gård och njöt av fika i vårsolen. Åhhh vad man längtat!


lördag 7 mars 2015

Nya prints

Kan tipsa om en sajt som heter desenio.se och har en massa fina prints till bra priser. Dessa två klickade jag hem igår! Idag har vi älskade mormor här. När Bella vaknat från sin lunchvila så ska vi gå och testa ett nytt kafé som öppnat 2 minuter från oss. 


fredag 6 mars 2015

Sköna fredag

Njuter extra mycket av att det är fredag idag!!! Fredagsblommor är på plats också. Kram på er!

torsdag 5 mars 2015

Snart sol och värme

Åhhh vad man längtar efter vår, sol och värme! Vilken lång höst och vinter vi haft. Nu behöver jag ladda med vårsol. På söndag ska det tydligen bli 14 grader. Härligt! Tittade på bilder från förra sommaren. Verkligen sugen på att fixa på uteplatsen nu!