tisdag 24 februari 2015

Vårfräsch

Jobbade hemifrån en stund idag och sedan blev det frisörbesök hos gulligaste frisören Michaela på The Venue i Sjöstaden. Färg, klipp och lockar. Sedan åkte jag in till kontoret och fortsatte att jobba. 


onsdag 18 februari 2015

Hurra för världens bästa

Hipp hipp hurra för världens bästa mamma och mormor idag! Vi älskar dig!! Alicia gjorde ett kort till mormor igår som firar födelsedagen på Teneriffa. Puss

lördag 14 februari 2015

2 små kaniner

Kunde inte låta bli att köpa 2 supersöta nattlampor igår. Vita kaniner med rosa öron. Tjejerna fick dem och varsin målarbok i alla hjärtansdag-present.
Hoppas ni haft en fin dag och fått lite extra omtanke!

Alla hjärtans dag

Godmorgon på alla hjärtans dag! Idag ska jag njuta lite extra av att umgås med min lilla älskade familj. Tjejerna fick paket med varsin nattlampa och målarbok.


fredag 13 februari 2015

Mina hjärtan

Kan inte beskriva hur mycket jag älskar dessa två! Mina älskade hjärtan!

Kalasfredag

Ikväll var Alicia på kalas på Andys Lekland. Det var en tjej på förskolan som fyllt år. Mamma åkte också ett åk i rutschkanan :)

Städhjälp

Vi har skaffat städhjälp! Kan varmt rekommendera dessa två tjejer :)

Längtar efter våren

Åhhh nu längtar jag efter vår och sol! Ska bli så roligt att se vilka växter som överlevt vintern och få piffa på uteplatsen. 

lördag 7 februari 2015

PowerdaybyLeila

Åhhh vilken rolig dag jag varit på idag! PowerdaybyLeila med föreläsningar, träningar och shopping. Riktig endorfinkick att köra danspass med Cecilia Ehrling från Let's dance :)





söndag 1 februari 2015

Kalas nummer 2

Idag hade Alicia bjudit hem sina kompisar från förskolan på 5-års kalas. Det blev lyckat men nu efter två kalas i helgen så är man lite trött!