lördag 31 januari 2015

5 år

Idag fyller vår älskade Alicia år! Det var en fantastiskt lycklig dag när du föddes för 5 år sedan! Älskar dig!!! Idag blir det kalas med närmaste familjen.


torsdag 29 januari 2015

Feber

Alicia var på 5-års kontroll igår. Hon gick igenom kontrollen utan anmärkningar och det verkar som vi har en väldigt väl fungerande tjej som snart fyller 5 år. Skönt!! Sista kollen innan skolan börjar om 1,5 år. Hon fick påfyllning av vaccin och idag har hon varit hängig och lite febrig så jag är hemma och vabbar. Hon sa inte ett pip när hon fick sprutan. Min älskade duktiga och starka tjej :) Passade på att baka lite inför helgens kalas eftersom vi ändå bara var hemma.

måndag 26 januari 2015

Snygga krukor

Dagens tips får bli gröna glaskrukor från Lagerhaus. Var och handlade lite saker till Alicias kalas och två krukor fick också följa med hem. 

Årets första pelargoner

Igår köpte jag årets första pelargoner. Snart är det väl vår?? Nu måndag och dags för ny vecka. Ha en fin måndag!

fredag 23 januari 2015

Helg igen och kalasfix

Åhhh va skönt med fredag!! Tjejerna låg och myste ihop i morse. Vi har inga speciella planer i helgen. Lite fix och planering inför Alicias 5-års kalas som är nästa helg får det bli. På lördagen blir det kalas med släkten och på söndagen kalas med hennes förskolekompisar. Ha en fin dag!

torsdag 15 januari 2015

Liljor håller länge

Tyckte jag läste att det är tulpanens dag idag. Liljorna som jag bloggade om i förra inlägget för snart en vecka sedan hemma blommar just nu. Jag älskar denna fina blomma och de håller sig fina så länge. Visst vet ni att det finns doftfria liljor om man tycker att de doftar för starkt. Imorgon är det fredag!



fredag 9 januari 2015

Fredag

Äntligen fredag igen. Köpte hem lite rosa liljor idag så nu är det fredagsfint här hemma!

måndag 5 januari 2015

Möblerat om

Fick ett ryck igår och flyttade in sideboardet som vi haft i innerhallen till köket. Inte alls dumt och blev även bra förvaring för stora fat. Väggen till stora matrummet får vara kvar ett tag till så får vi se. Är på jakt efter ett vitt runt bord till köket. Någon som har något bra tips?

lördag 3 januari 2015

Kökstankar

Funderar lite fram och tillbaka på vårt kök. Nya vitvaror behöver vi köpa och framför allt ny spis. Har ju även funderat på om vi skulle öppna upp en del av väggen in till stora matrummet men hejdar mig och låter väggen vara kvar. Skönt med separat kök. Kanske framöver... Tänkte sätta dit ett vitrinskåp för det behövs lite mer förvaring men har en jättefin tapet där idag så det kanske passar bättre med sideboard? Vi har ett stort bord i köket idag och skulle vara smartare med ett slagbord som kan anpassas efter behov. Stort matbord finns ju i matrummet. Vad tror ni om Norden slagbord och Norden sideboard? 



Disney on ice

Ikväll var vi på Disney on ice i Globen. Alicia verkade gilla showen och satt och tittade på alla söta figurer och klappade händerna :)

Vårkänsla

Kolla vilken fin ros jag lyckades fånga på bild igår. Slängde ut lite julblommor och köpte hem fräscha rosor i rosa pastell. 
Slappa sköna dagar njuter vi av. Ikväll ska jag och Alicia på Disney on ice med två kompisar. Först middag på restaurang! Mysigt!!