fredag 31 oktober 2014

Happy halloween

Ikväll har vi haft halloweendisco för 5 tjejer här hemma. Blev väldigt lyckat och de hade jätteskoj!!
Happy halloween och sov gott!!





måndag 27 oktober 2014

Nytt på väggen

Nu har vi fått upp en av tavlorna på väggen. Blev riktigt fint! Måndag igen och helgen har varit bra. Nu jobba och snart är det helg igen :)

fredag 24 oktober 2014

My Habitation

Fick tips av söta bloggerskan starwoman om en snygg ljusstake från My Habitation. Klickade hem den och hämtade ut den igår. Jättefin men tyckte den var lite sned där man sätter själva ljuset... Får kolla med butiken om de kan skicka ett nytt ex. Freeedag idag! Underbart skönt! 



söndag 19 oktober 2014

Fortfarande sommar

Här hemma är det tydligen fortfarande sommar. Både Pelargoner och Klematis blommar i oktober!!

Hög mysfaktor

Hela helgen har varit lugn och skön. Vi har passat på att slappa eftersom vi inte haft några speciella planer. Skönt med såna helger ibland. Tjejerna ville baka muffins idag så det blev hallonmuffins med kardemumma och gräddfil. Goda och inte så söta. 



Nya tavlor

Dags att få upp lite konst på väggarna. Alla väggar är ommålade så nu är det bara att bestämma vad som passar bra. Köpte nya affischer av en illustratör som heter Mats Gustafson från Röhsska museet. Igår ramade jag äntligen in dem. Har en till i samma serie som också ska ramas in. 


torsdag 16 oktober 2014

Doftfria liljor

Liljor är en av mina favoritblommor men fixar inte riktigt den starka doften. Nu finns det doftfria liljor och det är ju perfekt. Tydligen så ska man inte välja orientaliska liljor för det är de som doftar allra mest. Så det fick bli dagens tips från mig... Men det visste ni säkert redan :)

söndag 5 oktober 2014

Bokhylla på plats

Nu har vi en ny bokhylla här hemma. Ett hem utan bokhylla är ju trist och opersonligt enligt mig. 
Den här helgen har vi hunnit med en massa fix hemma både ute och inne. 

lördag 4 oktober 2014

Lördag

Sååå skönt med lördag! Jag och Alicia gjorde smoothie imorse och det sa slurp. Perfekt att mixa ner nyttigheter och tjejerna tycker det är roligt att dricka med sugrör. Lambros har precis skjutsat barnen till farmor och farfar så vi får se vad vi hittar på. En tur till ikea kanske... Skönt att ta dagen som den kommer. Ha en skön lördag!!