lördag 27 september 2014

Kräftkalas

Ikväll har vi varit på kräftkalas hos mormor. Mums va gott och mysigt!

Hemma och öppen planlösning

Hemma är bäst brukar det ju heta. Nu har vi bott här i drygt ett år och trivs jättebra. Vi börjar komma i ordning och alla rum är målade. Dags att sätta upp lite tavlor på väggarna snart. Nästa helg ska vi ta en fixarhelg! Sålde ju det stora bruna vitrinskåpet och behöver ett mindre. Just nu har vi ett ikea-skåp där jag tänkte ha ett skåp med glasdörrar. Kanske ett smalt Hemnes-skåp i vitt? 

Här kommer lite bilder från vårt matrum och från köket. Vi skulle kunna öppna upp väggen emellan dessa rum och få ett jättestort kök men är ganska skönt att slippa se stöket i köket. Det är ett glasparti på en del av väggen och där kan man kika in till köket. Det är där man skulle kunna öppna upp och göra en större öppning. Vad tror ni? Vi får fundera ett tag! Nya vitvaror i köket står överst på inköpslistan. Spisen har fått värmeslag och blivit helt brun och fläkten är inte den roligaste. Sista bilden är fotad genom glasrutan.

tisdag 23 september 2014

Flower power

Nu verkar sommaren vara över och höstrusket är här. Köpte en ny lampskärm till hallen som får sprida lite flower power!

måndag 22 september 2014

Piff och puff

Knäppte lite bilder på piff och puff som gjort sig kalasfina för att fira farfar och kusinen. Här är en pussbild!

lördag 20 september 2014

Grönt och blommor

Fortfarande grönt och blommor på uteplatsen. Härlig september vi fått njuta av! 

tisdag 16 september 2014

Mina hjärtan

Tjejerna växer och är världens bästa. Två bestämda damer som vet vad de vill men också otroligt goa och omtänksamma. En riktigt bra mix tycker jag! Nu börjar vi komma in i bra vardagsrutiner igen och vilket härligt väder vi har. Bara att njuta av  att slippa overaller och massa kläder. Ha en bra tisdag!

söndag 14 september 2014

Bokhylla och vitrinskåp

Tänkte göra om i vår stora innerhall som ligger i mitten av lägenheten. Ena hörnan ska få plats för bokhylla och vitrinskåp. Det blir nog ikeas Hemnes-serie. Känns mer rejäla än t ex Billy. Man kan ju mixa bokhyllor och skåp i olika bredder.