söndag 31 augusti 2014

Avkoppling

Den här helgen har jag varit själv, utan barn och utan man. Älskar min lilla familj men skönt att få lite så kallad egentid. Fast nu saknar jag dem så det ska bli mysigt när alla är samlade igen. 
Igår var det underbart höstväder och jag passade på att njuta och pyssla på uteplatsen. 


lördag 23 augusti 2014

Soffmys

Fortfarande förkylt här hemma så det blir soffmys idag. Ha en bra lördag!

Doftfria liljor

Tycker verkligen att liljor är jättefina men klarar inte doften som jag tycker är för stark. Nu finns det doftfria liljor och man ska tydligen inte välja orientaliska liljor för det är de som doftar starkt.

onsdag 20 augusti 2014

Skåp

Har sålt vitrinskåpet som vi hade tidigare och letar nu efter ett mindre. 
Ikea har ett jättefint från deras Stockholmserie. Finns i vitt och gult. 

lördag 16 augusti 2014

Cirkus

I veckan var jag och Alicia på Cirkus Scott med Alicias förskolekompis och hennes mamma. Senast jag var på cirkus var nog på 80-talet... 


torsdag 7 augusti 2014

Ljuvlig sommar

Vilken sommar vi fått njuta av. Varit ledig i 6 härliga veckor med min älskade lilla familj. Vi har varit på två öar, Mallorca och Åland och gjort en massa annat skoj också. Vädret här hemma har ju varit fantastiskt och så underbart med massa sol och att få ladda med d-vitaminer inför hösten. Vi har verkligen haft glädje av uteplatsen i sommar. Vi trivs toppen och så glad för att vi valde att stanna kvar här i Sjöstaden :) 

söndag 3 augusti 2014

Rosett i guld

Bägge tjejernas rum har målats om i sommar så nu är det dags att få upp hyllor, krokar och lite annat på väggarna. Hur söta är inte dessa rosettkrokar i guld från hmhome... 
Har spanat länge på en annan krok med större rosett från Svenskt Tenn. Den kanske jag kan ha bredvid min säng :)

Mysig tur

Turen till Åland var mysig och härligt väder bjöd den lilla ön på också. En veckas semester kvar och sen är det dags för jobb och förskola igen. 

fredag 1 augusti 2014

Åland

Vi är på Åland med en annan familj och fortsätter att njuta av semestern. Barnen tyckte det var väääldigt spännande att åka den stora båten hit.