fredag 30 maj 2014

Dop

Igår var vi på dop i grekiska kyrkan på Birger Jarlsgatan. Idag är det jobb och så helg igen :) Ha en bra freeeedag!

fredag 23 maj 2014

Freeedag

Underbart skönt med fredag. I eftermiddags och ikväll njöt vi av sommarvärmen på uteplatsen :) Härligt! Barnen vattnade blommorna och sprang runt på gården och lekte med kompisar. Jag och Lambros tog varsin kall öl. Trevlig helg!

måndag 12 maj 2014

7 år

Idag är det 7 år sedan vi gifte oss! Tänk vad tiden går fort. Det har varit sju härliga år med både roliga och svåra saker men vi har kämpat på och skål för oss :) Vi har ju även fått två underbara skatter!! Nu hoppas vi på många fler år med mycket kärlek :) Puss


söndag 11 maj 2014

Planterat ikväll

Ikväll nattade Lambros tjejerna och då gick jag en promenad. Sedan blev det lite plantering i några nya krukor. Jag mår bra av att få vara kreativ. Nu hoppas jag att våren kommer tillbaka!!

lördag 10 maj 2014

Relationstips?


Älskar mina flickor så mycket och de är det viktigaste jag har. Livet är intensivt nu och snurrar på snabbt. Det går åt massor med energi till att uppfostra och försöka vara balanserad mamma och pappa samt att få vardagen att gå ihop. Vi kämpar på bägge två men hur sjutton ska man lyckas hålla relationen vid liv? Den har tyvärr nedprioriterats länge... Allt för länge nu men nu får vi bättra oss :) På måndag har vi sjuårig bröllopsdag.

tisdag 6 maj 2014

Köpenhamn tur och retur

Imorse flög jag till Köpenhamn för att vara med på en workshop med jobbet. Riktigt lyckat och skoj att komma ut på lite äventyr :) I samma hus som reklambyrån fanns grekiska ambassaden så det var ju klart att fru Papagiannopoulou skulle workshoppa just i det huset.

Isabella vattnar också

Klart att Isabella också vill vattna blommorna som sin storasyster. Visst har hon snygg teknik??


söndag 4 maj 2014

Vattna blommor

Tur att jag har assistans här hemma som kan hjälpa till att vattna blommorna :) Två nya vattenkannor köpte vi idag. Söndagen har spenderats ute på Älvsjömässan där Alicia och hennes dansskola hade uppvisning. De var jätteduktiga!!