fredag 18 april 2014

Bokhylla

Har letat bokhylla ett tag nu och sett en fin på Bruka Design som jag gillar. Idag såg jag den här på ikeas hemsida och den gillar jag. Jag har aldrig sett den förut. 

Glad påsk!


tisdag 15 april 2014

Underbara illustrationer

Mats Gustafson är modeillustratör och gör helt underbara bilder. Här är ett urval av dem. Jag vill ha alla för de skulle passa perfekt här hemma :)

Sol och knoppar

Så här härligt strålade solen när vi kom hem från förskolan i eftermiddags. Mycket knoppar finns det på växterna också. Det är vår!!!

måndag 14 april 2014

Kreativt påskpyssel

Mina flickor verkar ha fått sin mammas kreativa ådra och gillar att pyssla. Idag på lunchen köpte jag frigolitägg och färgglada fjädrar så efter förskolan blev det kreativt påskpyssel :)

torsdag 10 april 2014

Påskpiff

Idag köpte vi med oss påskris när vi gick hem från förskolan. Alicia valde färg på fjädrarna :)

tisdag 8 april 2014

Mallis here we come

I år skippar vi Grekland och åker till Mallorca och Alcudia istället. Grekland är underbart men i år ville vi testa något annat och framför allt ha det bekvämt och barnvänligt :) Det blir all inclusive på ett härligt resort i två veckor. Skoj att ha något mysigt att längta till!

måndag 7 april 2014

Pelargonerna växer

Köpte pelargoner för ett tag sedan och de växer massor så förhoppningsvis trivs blommorna här hemma :) Nu ska jag strax hämta mina små hjärtan på förskolan.

söndag 6 april 2014

Släktkalas

Igår hade vi 2-års kalas med släkten för Isabella. Det blev lyckat! Vi skippade tårta och körde på olika glassar, grädde, minimarränger, jordgubbar, strössel, kola- och chokladsås istället. 

onsdag 2 april 2014

Nytt bord

Nytt bord och stolar är på plats vid uteplatsen. Lite växter och blommor ska också fixas när det blir lite varmare. Hoppas kunna njuta där i sommar. Inte lika soligt som på vår terrass i förra lägenheten men några härliga soliga timmar på eftermiddagen är inte dumt det heller :) Dessutom har vi en stor härlig och solig innergård precis utanför. Någon som har tips på växter och blommor som gillar västerläge?? Såg att grannen byggt en pergola. Det kanske kan vara något och sätta dit infravärme och plantera klätterväxter :)