måndag 31 mars 2014

Grattis Isabella

Idag fyller Isabella 2 år. Tänk att vår lilla plutta blivit så stor!! Grattis älskade dotter! Hon mumsade glatt i sig tårta idag :)

torsdag 27 mars 2014

Lycka

Lyckliga tjejer blåser såpbubblor efter badet igår kväll. Mina skatter som jag älskar mest i hela världen. Ibland är ni bara så envisa och jobbiga men i nästa stund är det total LYCKA att få vara med er!!! Love u!!

lördag 22 mars 2014

Våren kom tillbaka

För några dagar sedan hade vi vinter och kallt igen men sen kom våren tillbaka! Nu kan man nog börja sätta ut blommor på uteplatsen. I veckan fick vi hemleverans av ett bord och stolar som ska stå där ute.


tisdag 18 mars 2014

Min lilla skatt är piggare

Isabella har varit sjuk och inte alls så pigg
stackaren men nu verkar hon må bättre skönt nog. Så här pigg och glad var hon i morse :) 

måndag 17 mars 2014

Duktig tjej

Igår var Alicia bjuden på kalas hos sin förskolekompis. Nu kan hon skriva kortet själv :) Min duktiga tjej!

torsdag 13 mars 2014

Bokhylla

Nästa vecka ska förhoppningsvis målaren komma förbi och måla vardagsrummet och tjejernas två rum. Vi behöver en bokhylla och jag har sett en fin på Bruka Design men kikade in på ikeas sajt och då såg jag dessa :) Påminner lite om möblerna från Hay och House Doctor. Ha en fin dag och var rädda om varandra!!

måndag 3 mars 2014

Draperi i hallen

Fix fix så är det mindre stökigt i hallen... Takskena och draperi trollar bort ytterkläder och skor. Skönt att slippa se röran :) Vi har ju en stor klädkammare vid hallen och där får det plats väldigt mycket men jackor och skor som vi använder till vardags hänger framme i hallen. Nu kan man enkelt dra för draperiet om man vill gömma undan dem. Ha en bra måndag!