torsdag 27 februari 2014

Dansa på bordet

Den här affischen har jag spanat på ett tag. Tycker citatet är roligt och nu är den inramad och ska hängas upp. Ha en bra torsdag!


tisdag 25 februari 2014

Pelargoner på plats

Nu är pelargonerna på plats. De får kanske komma ut när det blir varmt och skönt :) Ha en bra tisdag!

torsdag 20 februari 2014

Årets första pelargon

Trotsade snön idag och köpte årets första pelargon. Det blev två ljusrosa mårbackapelargoner som får stå inne i fönstret tills våren kommer på riktigt! Lycka :)


måndag 17 februari 2014

Mysig weekend

Några fler bilder från vår supermysiga Londonweekend. 

Vår i London

Nu är vi hemma igen efter en mysig weekend i London. I fredags och lördags var det väldigt blåsigt och en del regn men igår var det klarblå himmel och strålande sol. Det var vååår i London! 

onsdag 12 februari 2014

Hej hej

Skriver inte så ofta här nu för tiden... Hektiskt liv med jobb, familjeliv och vardagspussel. Bloggen får helt enkelt komma sist i prioriteringen. Livet rullar på... På väg hem från heldagskonferens och kvällsaktivitet med jobbet. Imorgon jobb igen men på fredag åker vi till London!!! Jag och Lambros åker med tre andra par. Ska bli så skoj!! Kommer sakna barnen massor men mysigt att få lyxig vuxentid. Annars börjar jag längta efter våren. 


söndag 2 februari 2014

4 år

Tänk att det har gått 4 år sedan vår efterlängtade och så älskade dotter Alicia föddes. Jag kommer aldrig glömma vilken otrolig LYCKA det var när du föddes och när du låg på min mage för första gången 31 januari 2010!!! Grattis älskade skatt!! Vi har haft kalas hela helgen och idag var det sju tjejer från förskolan här hemma. Det blev väldigt lyckat men nu är man rätt matt :)