tisdag 31 december 2013

Gott Nytt År!!!

Vill önska dig ett riktigt Gott Nytt År!!! Vi fick hjälp av Alicia och Isabella med nyårsdukningen :)

måndag 30 december 2013

Nyårspiff

Imorgon är det nyårsafton. Jag tror att 2014 kommer bli ett bra år! Det blev kvar lite guldblad från en julbukett så de satte jag ner i fina blinblingvasen från Hemtex. Passar ju fint till nyår! Vi firar hemma i lugn och ro i år. 

söndag 29 december 2013

Lila matta

Det blev en lila matta till vardagsrummet idag. Vad tycks? 

fredag 27 december 2013

Ljuslykta i trädet

Hängde upp en ljuslykta i ena trädet på vår uteplats ikväll. Miss Piffy har varit i farten igen :) Längtar till våren då man kan börja fixa lite mer där ute. Hoppas ni alla har det bra och förhoppningsvis njuter av att vara lediga. Föresten, är det någon som är här inne på bloggen nu för tiden?? Lämna gärna en kommentar om du vill. Nyfiken på vilka ni är :)


tisdag 24 december 2013

God Jul

Vi har haft en jättemysig julafton! God Jul!! Önskar dig allt gott :)

måndag 23 december 2013

3 mattor blev en stor matta

Har haft svårt att hitta matta till vårt kök. Jag köpte därför 3 små trasmattor som jag lade ihop omlott och vips så blev det en stor matta som man kunde anpassa efter bordet :) Lite bohemiskt men jag gillar det! 



söndag 22 december 2013

Julängel

Jag har plockat fram Alicias fina ängel hon fått i doppresent. Passar bra även till jul. Tänk att det snart är julafton :) Ha en mysig söndagkväll!! 




Jullov

Så skönt med jullov :) Nyss hemkomna från ett litet restaurangbesök på en av alla restauranger här hemma. Mysigt var det och gick riktigt bra med lilla familjen.

torsdag 19 december 2013

Fina örhängen

Fick så fina lila örhängen av min underbara svägerska i tidig julklapp. Love them! Tack :)

onsdag 18 december 2013

De första julkorten

Idag kom de första julkorten. Skoj att få en julhälsning på det gamla goda sättet nu när det mesta är digitalt. Nu ska jag slå in några julklappar och sedan blir det natti natti!!


Matta till vardagsrummet

Vi behöver en ny matta till vardagsrummet. Funderar på vilken färg som skulle passa bäst. Tänker mig en enfärgad och ingen dyr eftersom vi har småbarn som spiller ganska ofta ;)

Fantastisk Amaryllis

Kolla in den här fantastiska Amaryllisen som får nya knoppar och blommor. Fick den av min älskade mamma när jag fyllde år. Tack finaste mamma :)

söndag 15 december 2013

Piff o puff julpyntar

Idag är piff o puff fullt sysselsatta med julpyntande :)

En liten julklapp till mamma

De här ljusgröna krukorna med mässingfat från Svenskt Tenn skulle jag gärna vilja ha av tomten. Krukan i mässing är också fin :) 




fredag 13 december 2013

Fint pyntat på förskolan

Titta vilka fina lyktor som lyste imorse på förskolan. Barnen har målat glasburkar som fick hänga ute på väggen och lysa fint på Lucia. 

Glad Lucia

måndag 9 december 2013

Rumsgranen lever än

Rumsgranen verkar trivas här hemma. 

torsdag 5 december 2013

Rumsgran

Jag köpte en Rumsgran igår. Det är ingen vanlig gran med barr. Jättefin och den kan tydligen både vara ute och inne. Fick blomstercheckar av min finaste farmor när jag fyllde år. Tack för Rumsgranen farmor :) Ska ta några fler bilder och lägga upp senare.

måndag 2 december 2013

Stjärnor

Köpte de här fina stjärnorna som man ska ha ljus i på HM Home idag på lunchen. De två sista i butiken. Fina och prisvärda!! Nu kan man julpiffa ännu mer.