söndag 25 augusti 2013

Flyttat in

Nu har vi flyttat in i nya bostaden :)

torsdag 22 augusti 2013

Nya lyan är vår

Idag fick vi nycklarna till nya bostaden och nu är den vår!!! Stora flytten går på lördag men var ju bara tvungen att gå dit med några saker o börja piffa :) Riktigt kap vi gjorde när vi köpte förra ägarnas stora härliga soffa!! Solen som lyser in på soffan om ni undrar vad det är för ljus rand på tyget...

söndag 18 augusti 2013

Flyttpackning pågår

Idag har tjejerna varit hos farmor och farfar och jag och L har flyttpackat hela dagen. På torsdag får vi nycklarna och på lördag går stora flytten. Spännande!!

måndag 12 augusti 2013

Favorit

Det här är en av mina favoritblommor. Hortensia :) Så fina!! Ny vecka och det blir massor med flyttpackning. Om två helger flyttar vi.

söndag 11 augusti 2013

Bröllop

Igår var vi på bröllop!! Jättetrevligt och extra härligt att bo på hotell bara jag och Lambros ;)

tisdag 6 augusti 2013

Morgonpigg konstnär

Godmorgon alla fina!! Här är vi uppe tidigt på morgnarna. I alla fall Isabella :) Hon somnar 19.30 varje kväll, sover hela natten och brukar vakna runt 05/06. Liiite tidigt men ibland somnar hon om efter en flaska välling men idag var hon vaken från 05. Tycker i alla fall att det är toppen att hon sover hela natten och trivs i sin egna säng ;) Hon fick rita lite och mamma dricka the. Två händer samtidigt!! Duktig ;)