söndag 28 juli 2013

Kartonger

Än så länge är dessa kartonger packade men fler blir det :) 22 augusti får vi nycklarna till nya bostaden.

lördag 27 juli 2013

Lilla jag

Tror den här bilden är tagen på Öland... Nostalgitripp :)

Liten Erica

Kollade på gamla bilder ikväll och hittade den här. Jag måste fråga mamma hur gammal jag är på bilden :) Jag gissar på 5/6 år.

torsdag 25 juli 2013

Flyttpackning pågår

Tur att vi har stark flytthjälp :)

onsdag 24 juli 2013

Gullungar

Är så glad och tacksam för våra älskade gullungar :)

söndag 14 juli 2013

Mamma och pappa

Isabella kan säga mamma och pappa :) Några fler ord också som där och så kan hon nästan säga godnatt. Sötisen!!

lördag 13 juli 2013

Torsdagsdejt

I torsdags hade jag en skön eftermiddag på stan själv. Gick och strosade och njöt av sommar i Stockholm. På kvällen käkade jag middag med min kompis Martina. Trevligt!!!

På landet

Idag blev det rolig utflykt till Gålö med kompisar och deras dotter. Först stranden och sedan till tv-bonden Åses bondgård :)

tisdag 9 juli 2013

Ny cykel

Kolla vilken fin cykel Lambros köpte till Alicia igår. Gissa om hon tyckte det var spännande och skoj!! Hon övade först inne och ute på terrassen och sen cyklade hon runt i hela Sjöstaden :)

torsdag 4 juli 2013

Det blommar

Mycket som blommar ute på terrassen nu. Åhh vad jag kommer sakna vår underbara terrass här uppe nära himlen men uteplatsen i nya lägenheten kommer nog också bli bra ;)

tisdag 2 juli 2013

Bygglov för uteplats?

Köket i nya lägenheten ligger mot en gata (dock en väldigt lugn sådan). Morgon och förmiddagssol där och idag är det buskar och lågt staket utanför.
Tänk om man kunde sätta in en altandörr och bygga lite högre staket med buskar eller klätterväxter... Då kunde man dricka morgonkaffet där och det skulle även bli mindre insyn.

Kolla bilden längst ner hur det ser ut på en annan gata här i Sjöstaden. Tror faktiskt att jag ska kolla med bostadsrättsföreningen vad de tycker om mina planer ;) Vad tycker ni?

Uteplatsen som finns i lägenheten idag ligger mot innergården och har västerläge så visst hade det varit perfekt med en till så man kan njuta av solen nästan hela dagen.