torsdag 30 maj 2013

Snart Grekland

Inte långt kvar tills vi åker till byn i Grekland. Ska bli så mysigt!! 3 veckor är vi borta i sommar och det blir lagom eftersom Isabella fortfarande är ganska liten. Mittenveckan kommer min mamma ner också och myser med oss. Då tänkte jag och L passa på att göra några små utflykter på tu man hand :) Tjejerna trivs jättebra med både farmor och mormor så det blir perfekt.

Vackra

Gillar hortensior och den vi har hemma nu trivs än så länge. Tror knepet är att aldrig låta dem torka ut...

söndag 26 maj 2013

Rolig tjejhelg

Varit iväg på jätterolig möhippa i helgen. Cupcakes, boot camp, skumpa, jordgubbar, sol, modellfoto, god mat...

måndag 20 maj 2013

Cool tjej

Alicia sparkcyklade till förskolan idag. Min älskade lilla tjej har blivit så stor och cool ;)

lördag 18 maj 2013

Gardiner

Tänker mig den här typen av gardiner... Kanske inte just den färgen men själva stilen... Finns även ett fönster i hörnan till vänster men som inte syns på bilden och ett glasparti in mot köket till höger. Gillar även bokhyllorna och övriga inredningen på den VITA bilden. Tror röda rummet får bli ljusa matsalen :) Vita bilden lånad från Hemnet.

Fler bilder på femman

Några fler bilder på nya bostaden. Vi kommer måla om några rum och så klart blir det annorlunda när man har sina egna möbler och andra gardiner :) I köket kommer vi köpa nya vitvaror och ny fläktkåpa. Annars är det inte så mycket som behöver göras och det känns väldigt skönt!! Rummet med de röda väggarna ligger bredvid köket och har två pardörrar. Där tänkte vi ha matsal som vi kan använda när vi har många gäster :)
Väggen till köket går att ta bort om man vill och då blir det ett jättestort kök. Vi bor nog in oss först.

torsdag 16 maj 2013

Inspiration

Ja då kan man börja planera inredning i nya bostaden!!! Gillar de här utemöblerna från IKEA.

onsdag 15 maj 2013

Uteplats

Några bilder på uteplatsen i nya bostaden för den som är intresserad :) Kommer nog kunna trivas där och piffa till det. Får lite grekisk känsla av den vita stenmuren :) Barnen kan springa ut på innergården och leka med grannbarnen!

Äntligen

I augusti flyttar vi till en femma i markplan här i Sjöstaden. Känns så skönt att äntligen hittat nytt och större boende :) 127 kvadratmeter med massor av förvaring och mysig uteplats känns toppen! Det var egentligen en sådan vi letat efter hela tiden men sådana objekt säljs inte så ofta. Tjiho!!! Underbart att få bo kvar i Sjöstaden ;)

söndag 12 maj 2013

Grekiskt bröllop

Igår var vi på Grekiskt bröllop. Lambros mammas kusin Dina gifte sig med sin Ilias. Så söta och glada!!! Mycket dans och god mat! Alicia sprang runt och lekte med de andra barnen och med sin stora kusin Georgia. Isabella kröp runt så hon fick mörka fläckar på strumpbyxorna ;) Bägge tjejerna verkade ha jätteskoj och senare på kvällen somnade de med sina hörselskydd i dubbelvagnen.