tisdag 30 april 2013

Inget hus

Huset vi kikade på idag var väldigt fint men låg tyvärr för nära en väldigt trafikerad väg så det kändes inte ok och det hördes mycket från vägen. Då får man ta nya tag igen!!! Trevlig valborg!

måndag 29 april 2013

Ny visning

Imorgon ska vi kika på ett hus. Inte så stort men nyrenoverat, nära stan, vatten och bra skola. Det ligger dessutom nära våra familjer och vänner ;)

måndag 22 april 2013

Ger upp

Nä nu ger jag upp... Finns inga bra hus om man inte kan lägga 8 millar eller flytta för långt ut. Vi hittade inget bra den här söndagen heller tyvärr. Så deppigt!! Har du tips på bra hus i mysigt område runt 6,5 miljoner så får du gärna höra av dig ;)

tisdag 16 april 2013

Nya tag

Då har jag deppat färdigt och tar nya tag! Husletandet fortsätter i jakten på det rätta :) På söndag ska vi på ny visning på ett hus med visst renoveringsbehov men jättefint läge och mycket potential. Får se hur huset känns på söndag! Ha en bra dag!! Var rädd om dig och nära och kära för familjen är ju viktigast av allt!!

måndag 15 april 2013

Liten blir stor

Min lilla bebis kan stå upp nu så snart kommer hon springa runt här hemma ;)

söndag 14 april 2013

Deppig

Vi var på två visningar idag men det var inte alls rätt för oss tyvärr. Ahhh va trött jag blir på det här letandet. Vi hittar inget bra och jag känner mig faktiskt ärligt talat både deppig och inte alls särskilt hoppfull. Ganska sliten känner jag mig också just nu och det går åt mycket energi till att leta objekt och sedan bygga upp förväntan... Vill njuta av våren och sommaren som snart är här och bara vara glad och lycklig. En fika på bryggan blev det i alla fall i eftermiddag.

lördag 13 april 2013

Pelargoner

Vårens första pelargoner köpte jag och Alicia idag. Ha en fin lördag!!

onsdag 10 april 2013

Kärlek

Älskar dessa två underbara systrar som är mina döttrar :)

tisdag 9 april 2013

Visning

På söndag ska vi titta på ett väldigt mysigt radhus. Om vi slår till får jag nog köpa den här boken ;)

söndag 7 april 2013

Vår eller vinter?

Men hallå var tog våren vägen?? Sitter inne och ute snöar det och himlen är grå. Igår var ju våren här och himlen var blå och solen strålade... Solglasögonen fick hänga med i parken men idag har vi innemys. Annars så är det bra med oss. Tjejerna har blivit lite förkylda. Vi har inte hittat något nytt boende än men nästa helg ska vi på en visning av ett väldigt mysigt och charmigt objekt ;) Tror dock att det kommer vara många spekulanter så vi får se... Spännande!!