fredag 29 mars 2013

Ny vas

Gillar min nya lila vas som kommer från H&M. Idag blir det lugnt mys med familjen och utelek. Resten av helgen ska vi träffa vänner och på söndag blir det kalas för vår ettåring.

torsdag 28 mars 2013

Långt hår

Isabella har blivit riktigt långhårig så nu kan hon ha hårspänne ;)

Glad påsk

Skärtorsdag idag. Påskpiffat med körsbärskvistar och fjädrar. Glad påsk på er!! Strax ska jag gå iväg till frissan och klippa och färga håret. Skoj att vara lite extra fin i påsk och på Isabellas 1-års kalas med släkten på söndag ;)

onsdag 27 mars 2013

Solig påsk

Det ser ut att bli en solig påsk. Visst hade man gärna sett att snön hade försvunnit och att det var lite varmare...
Titta vilken gullig påskkärring som flög iväg till förskolan imorse ;)

fredag 22 mars 2013

Såld

Idag sålde vi vår lägenhet. Herrejösses!!!
Ha en skön fredag :)

onsdag 20 mars 2013

Husprojekt

Gaaaaa... Är så frustrerad över det här med husletandet... Vi hittar ju aldrig något som känns bra och vilken energi det tar!!! Just nu känner jag att vi aldrig kommer hitta något ;( Dessutom varit instängd här hemma med krassliga och gnälliga barn de senaste två veckorna. Den här mamman är riktigt sliten just nu! Hoppas på bättre tider ;) Hoppas du mår bättre ;)

tisdag 19 mars 2013

Småkakor

Idag blev det kakbak här hemma med Alicia. Mördegskakor gjorde jag väldigt ofta med en av mina barndomskompisar när vi var små. Vi brukade dock mumsa i oss det mesta av degen innan de hann gräddas ;)
Hoppas ni haft en bra dag!!

måndag 18 mars 2013

Hemnetknarkare

Husletandet fortsätter men det går trögt. Vi hittar inget som vi gillar och dessutom passar vår budget. Ingen lust med renoveringsprojekt utan vi vill helst bara flytta in och börja piffa ;)
Jag kollar hemnet flera gånger per dag för att se om något intressant dyker upp men icke... Jag har blivit en hemnetknarkare ;) Skulle ju va mysigt att kunna dricka kaffe i en liten mysig trädgård i sommar...

torsdag 14 mars 2013

Påskpynt

Idag ville Alicia köpa färgglada fjädrar när vi var och handlade så sen blev det påskpyntat här hemma. Videkvistarna blev kvar från en jättevacker tulpanbukett som jag fick av min fina mamma och min fina Alicia i måndags.

onsdag 13 mars 2013

Lägenheten

Nu har vår lägenhet kommit ut på nätet. Får se om någon nappar ;)

torsdag 7 mars 2013

Havet

Solen skiner idag igen!! Här hemma har vi senaste tiden fixat med lägenheten som snart ska läggas ut till försäljning. Bilder fotades i fredags. Spännande att se hur det går. Vi kommer lägga ut lägenheten för så kallad "kommande försäljning" för att kolla intresse. Borde inte vara några problem eftersom det verkligen är en superhärlig lägenhet högst upp med jättemysig och solig takterrass. Vi spanar på hus och i helgen ska vi kika på ett vitt hus nära havet. Så spännande!!!!