torsdag 28 februari 2013

Spännande tider

Oj va underbart med solen som strålar. Vi letar hus och det är så spännande och jag undrar så var vår lilla familj kommer bosätta sig framöver. Vi har en helt underbar lägenhet med en minst lika underbar takterrass med massor av sol men vi börjar växa ur den. Varit inne på större lägenhet här i Sjöstaden men nu har vi kommit fram till att ett hus passar bättre ;) På måndag kommer en mäklare och fotograf hit och ska fota lägenheten så vi är redo om drömhuset dyker upp!! Spännande tider ;)

onsdag 27 februari 2013

Cafe Voltaire

Hade några ärenden i Sickla idag och på vägen dit blev det en latte ute i solen på cafe Voltaire. Underbart fina bakverk och söta skyltar.

Soliga dagar

Härliga soliga dagar njuter vi av just nu.
Idag fikade vi gobulle när jag hämtat stora gumman på förskolan. Våren verkar vara på g!!! Love it!

måndag 18 februari 2013

Pysseltajm

Alicia gillar att pyssla och verkar vara kreativ som sin mamma :) Idag blev det pyssel med playdoolera och fina formar i plast med roliga figurer. Köpte formarna på h&m igår och de funkar jättebra och är ju inte alls vassa som vanliga pepparkaksformar. Spring och köp för billig peng alla ni som har pyssliga barn :) Vi lekte även frisör och det är ju en rolig lek och dessutom skön om man har tur att få hårmassage. Jag frågade A om hon skulle bli frisör men då sa hon att hon ska bli doktor. Bra val tycker mamma :)
Doktor Alicia frågade mig hur hon kom ut ur min mage... Sötisen!!!

lördag 16 februari 2013

Sjukstuga

Hej på er
Bägge tjejerna är förkylda och har feber. Nu vill jag ha vår och ingen mer sjukstuga!!! Vi har föresten haft två mäklare på besök här hemma i veckan som värderat vår lägenhet. Lite extra piffat med fina liljor fick det bli :)

tisdag 12 februari 2013

Semmeldagen

Mina hembakta semlor. Ni har väl ätit en semla idag??

Mina små kockar

Undrar vad det blir för mat ikväll :) Mina små kockar verkar trivas i köket.

lördag 9 februari 2013

Lördag

Idag blir det myslördag med familjen. Skööönt!! Fina rosa tulpaner är helgbuketten. I torsdags var jag och Lambros på Magnus Ugglas show på Hamburger Börs och åt middag. Jätterolig och proffsig show och så mysigt att få gå på dejt med sin man :)

onsdag 6 februari 2013

Mysiga hus

Idag fick jag en guidad tur i Gamla Enskede av min fina vän som bor där. Jättemysigt och genuint villaområde nära stan och med bra skola :) Vi får se om det är där vi kommer hitta vårt framtida boende eller om vi blir kvar här i Sjöstaden.

tisdag 5 februari 2013

Love it

Älskar byrån vi har här hemma :)

söndag 3 februari 2013

Röja undan

Såna här lådor från Ikea som får plats under Alicias säng måste jag köpa. Hon har så mycket leksaker och smågrejjer som vi idag har i korgar men det här är ju bättre.

lördag 2 februari 2013

Nästa Ikeaköp

Ja det får nog bli en schäslong i samma serie som fåtöljen vi har sedan tidigare. Överdraget går att tvätta i tvättmaskinen och det är ju ett måste med småbarn :) Vår soffa är i skinn och det är så praktiskt. Bara att torka av så den får hänga med ett tag till.