måndag 31 december 2012

Gott Nytt År!!

Vill önska er all lycka 2013!! Gott Nytt År!!

lördag 29 december 2012

Älgstek

Idag har vi varit hos tjejernas mormor och mormors man Per. De bjöd på älgstek och det var mums. Lite trött på julmat nu. Lambros föräldrar och syster med familj var också där. Kusinerna busade och gosade ;)

fredag 28 december 2012

Nu kööör vi

Här kommer bildbevis på att jag varit på gymmet idag. Nu kööör vi!!

torsdag 27 december 2012

Goa gumman

Det må vara ganska mycket 3-års trots nu men när min lilla stora tjej är go är hon bara helt underbar ;) Tiara, halsband, väska och skor fick hon av kusinen i julklapp.

tisdag 25 december 2012

Julklänning

Det fick bli grön klänning igår på julafton. Ett litet smajl eller smalj som Alicia säger hade jag väl kunnat bjuda på... Isabellas feber är borta skönt nog.
Nu är det natti natti!

måndag 24 december 2012

God Jul

Julafton firade vi här hemma för första gången. Våra föräldrar och Lambros syster med familj var här. Trevligt, fast stackars Isabella hade 39 graders feber på sin allra första julafton. God Jul på er alla fina!

lördag 22 december 2012

Ny köksö

Nu har vi bytt ut det runda vita bordet i köket mot en stor köksö. Bra förvaring med öppna hyllor på ena sidan och plats för barstolar på andra sidan. Perfekt för bakning, avställningsyta, mingelutrymme, frukost... Samma serie som avlastningsbordet under de vita hyllorna. Det stora matbordet har vi ju precis utanför köket. Vad tycks? Tänk... Nu är det snart dan före dopparedan ;)

fredag 21 december 2012

Jullov

Nu har alla i familjen P jullov. Hoppas på en mysig jul!! Hemmet är julpiffat ;)

onsdag 19 december 2012

Dåligt Rädda Barnen

I år tänkte jag slå två flugor i en smäll. Skicka julkort och samtidigt skänka en slant till välgörenhet. Rädda Barnen har en app där man kan göra egna vykort som skickas med vanlig post och så skänks en del av kostnaden till deras arbete. Jag laddade upp ett kort på tjejerna när de bakar pepparkakor och skrev hälsning och det såg bra ut i förhandsgranskningen. När kortet kom hem i brevlådan så var bildkvaliten usel och Isabella nästan helt bortklippt. Trist och irriterande. Jag har mailat till dem och ska ringa kundtjänsten imorgon. Ni som fått ett konstigt vykort från oss får kika på bilden här istället ;) Kanske dimper det ner ett snyggare kort i brevlådan om ett tag...

söndag 16 december 2012

Vit julgran

I år skippar vi gran som barrar så det får bli plastgran. Gillar egentligen inte alls plastgran men inte så praktiskt nu när Isabella kryper på golvet. Det fick bli en vit gran ;) Gissa vem som gillade att pynta... Alla kulorna hamnade visst på samma ställe först ;)

Snögubbar och luciatåg

Mycket snö nere på vår mysiga innergård och så finns det många fina snögubbar och gummor. I eftermiddags lussade barnen på gården och sjöng fint.

fredag 14 december 2012

Isabellas kläder...

...får inte plats. Vi måste köpa en byrå så vi kan få lite ordning och plats med Isabellas kläder. Alicia har en Hemnesbyrå från Ikea så den här smalare men högre varianten i samma serie borde funka bra.

torsdag 13 december 2012

Glad lucia

Vår egna lucia sjöng för oss imorse. Glad lucia!!

onsdag 12 december 2012

Julfest

På väg till julfest med jobbet.
Ska bli jätteskoj ;) Rapporterar mer senare...

tisdag 11 december 2012

Träning

Jag har köpt träningskort på Actic som finns här i Sjöstaden. Kan ärligt erkänna att jag inte tränat en enda gång sedan jag tecknade kortet... Men i veckan ska jag gå dit och komma igång igen :) Har nästan gått ner alla gravidkilon men lite fastare skulle man ju gärna vilja bli. Jag sitter ju inte stilla om dagarna direkt. När jag lämnar och hämtar Alicia på förskolan så kör jag Isabella i vagnen med ena handen och drar Alicia i pulkan med andra handen samtidigt som jag pulsar fram i snön ;) Imorgon är det julfest på jobbet och även jag som är föräldraledig är bjuden. Ska bli skoj!!

lördag 8 december 2012

Tackkort

Dags att skicka ut tackkort till alla nära och kära som var med på Isabellas dop i september. Tiden går så snabbt men ikväll har jag börjat pyssla med tackkorten. Matchar inbjudan som hade rosa blommönster. Vad tycks?

Alicias rum

Lite morgonbilder från Alicias rosa rum ;) L ska på hockey och ut och äta med några kompisar så jag och tjejerna får hitta på något själva idag och ikväll. Eventuellt kommer tjejernas farmor hit en sväng. Ha en bra lördag!!

fredag 7 december 2012

Njuter

Sitter i fåtöljen, dricker glögg och kollar på tv. Lambros ligger i soffan och slappar och kollar youtube-klipp. Njuuuter!!! Idag har det varit en bra dag. Inte bråkat med min finaste Alicia och det känns bra. Lilla gumman är inne i en trotsperiod som heter duga och det är väl 3-års trotsen antar jag. Herrejösses vad en så pass liten tjej kan bli arg och skrika.
I nästa sekund är hon dock världens goaste och mysigaste... Massor med tålamod behöver man ha :) Idag åkte Alicia pulka från förskolan och Isabella låg i vagnen. Älskar mina tjejer och så tacksam för min lilla familj. Ha en skön helg!!!

onsdag 5 december 2012

Pepparkakspuss

Tycker den här bilden är så gullig på mina tjejer som bakar pepparkakor och pussas :)

Dags att skotta

Jaha nu är vintern här. Härligt men idag stannar vi hemma och Alicia får vara ledig från förskolan. Vill inte ge mig ut med barnvagn eftersom det är klass 2 varning så vi myser idag istället. Vi börjar bli insnöade så det är dags att börja skotta. Ha en bra dag!!

lördag 1 december 2012

Första advent

Gokväll!! Barnen sover, Lambros är iväg och kollar på fotboll och jag njuter av lugnet här hemma ;) Vi är redo för att fira första advent imorgon. Är ni? Stjärnor är på plats i fönstren och det är så mysigt med snön utanför! I år blev det röd stjärna vid stora matbordet, lila stjärnor i sovrummen och så får det bli vit stjärna i köket.