onsdag 31 oktober 2012

Renoveringen har startat

Nu har renoveringen startat och hantverkarna har börjat riva ut och påbörja förändringen i köket. Vi bor hos flickornas farmor och farfar under tiden. Spännande!!

tisdag 30 oktober 2012

Grattis Isabella

Idag har Isabella sin första namnsdag! Grattis älskade pluttis :)

fredag 26 oktober 2012

Lamm och tzatziki

Fredag igen. Skönt! Lambros hade med sig färska lammracks som han lagade till oss ikväll. Mums!! Jag köpte träningskort idag. Nu är det dags att komma i form ;) 3-4 gravidkilo är kvar. Ha en skön fredag!

tisdag 23 oktober 2012

Gymkort

Både mysigt och intensivt att vara hemma med bägge tjejerna nu när de varit sjuka. De mår bättre skönt nog och idag var deras farmor här så jag passade på att gå ut och lufta mig. Jag tog med mig Isabella på promenad till Sickla. Alicia behövde tjockare överdragsbyxor till förskolan och så hade jag några andra ärenden som behövde fixas. Ser ni någon skillnad på bilderna ;) Bilden med stora magen tog jag bara några dagar innan Isabella föddes. Riktigt höggravid och jympaskor var det enda som funkade sista veckan ;) Den andra bilden är tagen på samma ställe fast idag. Jag har kvar några gravidkilon och vill komma i form. I veckan ska jag köpa gymkort. Längtar efter att träna och svettas ;)

måndag 22 oktober 2012

Pyssel med lera

Just nu pysslar Alicia med playdoolera och roliga formar. Isabella sover och mamsen får en liten paus ;) Alicia verkar må mycket bättre och det är ju viktigast!!

Godmorgon måndag

Sjukstugan fortsätter så Alicia får vara hemma några dagar till från förskolan. Hon har fått sin första öroninflammation stackaren. Första gången hon äter pencillin och det är verkligen inte det lättaste att få i henne medicinen som smakar blä. Isabella är förkyld. Några bilder från vår måndagsfrukost. Just nu är det Nicke Nyfiken på dvd:n. Ha en bra måndag!

måndag 15 oktober 2012

Nanny

Storasyster hjälper till att mata lillasyster. Perfekt liten nanny vi har här hemma ;) Så himla gölligt!!!

söndag 14 oktober 2012

Mysdag med Alicia

Idag tog jag och Alicia bussen till Sickla och hade en jättemysig lunch och shoppingtur. Alicia behövde nya varma stövlar och så ville hon köpa en fin ballong i kalasbutiken ;) Så himla mysigt att bara få rå om henne helt själv och ge henne all uppmärksamhet. Isabella var hemma med Lambros och det hade gått bra. Hon börjar tycka att välling, ersättning, gröt och pureer är ok men bara ibland... Maten som mamma bjuder på är tydligen bäst ;) Mysigt att amma men jag känner att humöret pendlar väldigt. Tydligen rätt vanligt att man kan bli både arg, deppig och nedstämd av alla amningshormoner.
Imorgon är det måndag. Kram på er!!

söndag 7 oktober 2012

Bilder från dopet

Här kommer bilder från vår älskade lilla Isabellas dop. Tack alla nära och kära som var med på denna speciella dag!!

fredag 5 oktober 2012

Snyggt armband

Det här armbandet från Style Snob med hjärtan gillar jag! Vem fyller år i november ;)

torsdag 4 oktober 2012

Min fina skogsmulle

Alicia gillar att samla pinnar, kottar, löv, stenar och blommor... Ja allt man hittar ute ;) Min fina söta älskade skogsmulle. Bilden är från idag när vi var i skogen vid parken.

måndag 1 oktober 2012

Perfekt byrå till hallen

2 nya byråer till hallen från Ikeas Hemnesserie skulle passa perfekt här hemma. Den här högre och smalare modellen är ny i sortimentet. Den gamla får jag lägga ut på Blocket ;)