söndag 30 september 2012

Kvällspromemad

Ute på kvällspromenad och det är så skönt! Kram på er :)

Piggare och överkast

Den här helgen har vi inte gjort mycket. Stackars Alicia har haft feber men mår bättre nu. Blivit lugnt hemmamys och det var precis vad jag behövde efter några intensiva veckor. Som vanligt när jag går hemma så får jag många inredningsideer ;) Vill sälja soffan på Blocket och köpa 2 vita Ektorpsoffor från Ikea. Jo överdragen går att tvätta i maskin ;) I fredags köpte jag nytt överkast och kuddar till Alicias säng.

fredag 28 september 2012

Inte på topp

Fredag och det borde vara happy friday eller hur men det känns inte så. Känner mig slut i både kropp och knopp just nu. Maken är också trött. Borde vara fredagsmys i soffan istället... Livet som småbarnsförälder är tufft mellan varven. Jag har världens goaste tjejer men just nu behöver mamma och pappa hämta nya krafter. Ha en bra helg!!

söndag 23 september 2012

Lyckat dop

Igår döptes vår sötnos Isabella Lili Eleni. Dopet och kalaset blev väldigt lyckat!! Här kommer en bild från dopkalaset på mig och gudmammorna till våra älskade flickor :) Fler bilder kommer senare...

lördag 22 september 2012

Isabellas dopdag

Godmorgon fina! Idag är det dags för Isabellas dop och det ska bli jätteskoj! Snart dags att hoppa in i duschen och börja göra sig lite extra fin ;) Grått väder ute men det kommer nog bli en fin dag ändå!!

onsdag 19 september 2012

Finaste formarna

Titta vilka jättefina hjärtformar Alicias gudmor kom förbi med idag!! Tack söta ;) De funkar i ugn, micro och kan maskindiskas. Visst är de fina??
Ha en bra onsdag!

tisdag 18 september 2012

Kvällspyssel

Maken är och kollar på fotboll och bägge tjejerna sover. Jag har tänt ljus och sitter och pysslar. Låter väl harmoniskt. Ha ha!! På lördag är det dags för vår älskade lilla Isabella att döpas och jag fixar några små detaljer som är kvar. Snart dags för mig också att krypa ner i sängen. Natti natti!

lördag 15 september 2012

Dop

Idag har vi varit på söta lilla Sigrids dop. Nästa lördag är det dags för vår älskade Isabella att döpas. Ha en bra lördag!

måndag 10 september 2012

Fina saker

De här fina sakerna från Åhlens måste jag gå och spana på någon dag. Håller på och fixar i Alicias rum och behöver lite piff. Sjukstuga här hemma just nu. Alicia är fortfarande förkyld och haft sin första ögoninflammation. Stackars pluttan men nu börjar hon bli bättre.

lördag 8 september 2012

Ikon

En ny ikon har flyttat in hemma hos oss. Inte från Grekland men från Sankt Petersburg. Tack snälla Sandra och Mika :)

torsdag 6 september 2012

Förkyld och hantverkare

Hemma med Alicia som är lite förkyld. Vem sitter på soffbordet och kollar på pyssel på Bolibompa ;) Busiga gullunge!! I eftermiddag kommer hantverkarna som var här innan sommaren och kikar igen. Förhoppningsvis kan de sätta igång med renoveringen i oktober.

onsdag 5 september 2012

Bullar och tålamod

Hej på er
Hur mår ni? Här är det bra! Intensivt men härligt att vara tvåbarnsmamma ;)
Tålamodsprövande ibland verkligen!!
Nu har vi haft sol ett par dagar och det är ju underbart. Någon regnig dag framöver får det bli bullbak. Natti natti!!