tisdag 28 augusti 2012

Glad

Isabella är nästan alltid glad. Jag älskar den här bilden som jag tog på henne i helgen.

söndag 26 augusti 2012

Hotell Gamla Enskede

Igår checkade hela lilla familjen in hos våra fina kompisar som bor i Gamla Enskede. De är även Alicias gudföräldrar. Åhh va de pysslade om oss och vilken god mat. Kändes som att bo på ett mysigt hotell ;) Tack sötaste ni!!

fredag 24 augusti 2012

Fredagsmys

Här hemma har kocken lagat jättegod fredagsmat och hällt upp vin. Jo man får försöka få till lite romantik i vardagen även som småbarnsförälder :)
Trevlig fredag på er!!

Nya ramar

Det blev bland annat några nya ramar på ikea igår. Ska så klart sätta i några fina bilder också ;) Idag är Alicias förskola stängd. Tjejernas fina farmor kommer hit och myser med oss idag. Ha en skön fredag!

torsdag 23 augusti 2012

Ikea

Idag blev det ikeapremiär för Isabella och hennes kompis Lovisa. Malin och Lovisa kom och hämtade upp oss i morse och sedan bar det iväg. Spanade på lite möbler och shoppade lite småsaker. Hur har din dag varit?

onsdag 22 augusti 2012

Frissan

Dags att boka tid till min frisörska. Håret har vuxit en del sedan sist. Kvaliten brukar ju inte bli den bästa när man ammar som jag gör men än så länge känns håret ganska ok. Fast en toppklippning skulle behövas. Så idag får jag plinga till Maritsa. Vad gör ni idag raringar?

tisdag 21 augusti 2012

Olivträd och pelargoner

Oj va det växer ute på terrassen. Härliga färger!

söndag 19 augusti 2012

onsdag 15 augusti 2012

Godmorgon onsdag

Tidiga morgnar just nu. Bägge tjejerna somnar runt nio och sover hela natten men Isabella vaknar och är hungrig vid fem halv sex och sedan är hon pigg och glad och vill inte somna om.
Funderat på om jag ska väcka henne tidigare och amma för att hoppas på att hon somnar till igen... Känns synd att störa hennes egen rytm. Får ändå vara grymt nöjd att hon sover så bra i sin egna säng ;)
Massor med fina blommor här hemma nu som vi fått av vänner och familj när de hälsat på senaste tiden. Känns lyxigt! Idag blir det förmiddagsfika med Sandra och hennes barn. Får se om jag sedan orkar ta en runda för att kolla på klänning till dopet. Beställde några på nätet tidigare men det blev retur på dem tyvärr. Den ena för liten och kort och den andra för stor...

måndag 13 augusti 2012

Armband

Kolla vilket fint armband jag fick av min finaste vän Lili som hon hade med sig från Grekland. Ska även visa fina örhängen och berlock som jag fick av min söta svägerska som hon också hade shoppat i Grekland. Åhh va jag tycker om er!! Vi ses imorgon ;)

torsdag 9 augusti 2012

Klänningar

Vad tycks om dessa klänningar? Dags att fundera på vad jag ska ha på mig på Isabellas dop i september.

onsdag 8 augusti 2012

Renovering

Vi trivs så himla bra i vår lägenhet så vi kommer bo kvar även fast vi blivit fler i familjen. Känns skönt att kunna njuta av småbarnsåren som går så fort istället för att tänka på flytt. Vår trea är på 91 kvadrat plus en stor terrass högst upp så det räcker just nu och kommer funka några år till. Däremot tänker vi renovera lite här hemma i höst och det ska bli roligt. Nu väntar vi på att hantverkarna ska komma tillbaka från semestern. Vi tänkte bland annat öppna upp väggen mellan matplatsen och köket så att det hänger ihop och gör köket större. Pelaren måste vara kvar eftersom det är ett fläktrör där. Det får bli en stor bänkskiva mellan öppningen som blir perfekt yta att sitta och dricka morgontheet vid eller blogga ;) Själva köket ska vi också fixa till. Nya rostfria vitvaror, nytt kakel, ny bänkskiva och nya luckor. Väldig blandning av färger där inne idag. Ekgolv, luckor i grått och körsbär, svart ugn och micro, vit kyl och frys...
Hur hade du gjort med luckorna? Riva ut allt eller lämna in luckorna på lackering?? Vilken färg och hur gör man med täcksidorna i körsbär?

tisdag 7 augusti 2012

Blommor och grill

Godmorgon fina
Lugn morgon på hemmaplan. Skööönt! Fina lila gladioler i cylindervasen. Ska gå iväg och posta resten av dopinbjudningarna strax. I eftermiddag blir det grill och mys med Alicias gudföräldrar och en av deras söner. Ha en bra dag!

måndag 6 augusti 2012

Mammas godingar

Jag älskar dessa två godingar!! Puss på er Alicia och Isabella

Mysig minisemester

Vi har haft det toppen ute på Bullandö och så blev det utflykt till Siggesta gård. Nu back in Sjöstaden.

söndag 5 augusti 2012

Bullandö here we come

Väntar bara på att A ska vakna från sin lunchvila o sen packar vi in oss i kombin och åker mot Bullandö. Vi ska hälsa på våra vänner M och S och mysa med dem och några fler. Hej så länge!!

onsdag 1 augusti 2012

En dagens

Här kommer en dagens... Strax iväg ut en sväng med la familia. Ha en bra dag!!