tisdag 31 juli 2012

Dopinbjudningar

Nu är inbjudningarna till Isabellas dop färdiga så imorgon skickar jag iväg dem. Här kommer en liten förhandstitt...
Idag den 31:a har min lilla tjej hunnit bli 4 månader och min stora tjej 2,5 år. Puss på er!!

måndag 30 juli 2012

Ho ho och concealer

Är det någon här inne på bloggen?? Väldigt lite kommentarer den senaste tiden... Vad skulle ni vilja läsa om?
Oj... ser att det är dags att köpa ny concealer att täcka mörka ringar under ögonen. Jag brukar ha en smidig penna från Dior, Lancome eller Clinique. Någon som har något annat tips?

lördag 28 juli 2012

Andra sidan vattnet

I eftermiddags tog la familia båten över till andra sidan vattnet och gick till Bleckans parklek. Lambros kusin med familj kom förbi en stund. De har också två tjejer och minstingen är helt nykläckt. Så liten och söt!

fredag 27 juli 2012

Rosa lilja och trots

Godkväll! Här är det lugnt och tyst och jag och L slappar :) Hela lilla familjen är lediga och det är full rulle här från morgon till kväll! Mysigt men väldigt intensivt ;) Alicia är inne i en trotsperiod och det är tålamodskrävande om jag uttrycker mig milt. Vilka kontraster... Ena stunden så go och glad och nästa stund så är det riktiga raseriutbrott. Tydligen helt normalt och en del av utvecklingen :) Isabella är än så länge världens snällaste bebis. Titta vilken fin lilja min kompis M hade med sig när hon var här och hälsade på tidigare i veckan. Ha en skön fredag!!

lördag 21 juli 2012

Grill och lek

Igår hade vi familjen F här hemma och grillade. Gissa om Alicia tycker att det är skoj att leka med deras stora tjejer ;) Vi grillade entrecote och till det hade vi klyftpotatis, sallad och olika såser. Efterrätten blev glass, hallon, choklad och hallonsås och grekiska choklad"cigarrer". Mums!

torsdag 19 juli 2012

Djur och karuseller

Åhh va skoj vi haft idag på parken zoo i Eskilstuna. Vädret var perfekt och parken lagom stor.

onsdag 18 juli 2012

Parken zoo

Tog en bild på mig och Isabella men inte det lättaste. Dessutom helt osminkad så inte min bästa dag men den bjuder jag på. Idag tar vi det softish men imorgon blir det utflykt med familjen S till parken zoo i Eskilstuna. Kram på dej!!

tisdag 17 juli 2012

Första jeansen

Isabella har ärvt Alicias jeans. Praktiskt att ha en storasyster ;)

lördag 14 juli 2012

Slappar i soffan

Njuter av att bara ligga i soffan och titta på födelsedagsfirandet av kronprinsessan Victoria och kikar i två nya tidningar. Alicia sover över hos sin älskade mormor ikväll. Isabella sussar sött i sin vagga och Lambros ligger i sängen bredvid och kollar på en film så soffan är min ikväll ;) Vad gör du ikväll?

fredag 13 juli 2012

Kväll på terrassen

Har precis vattnat ute på terrassen. Hoppas på lite fler varma kvällar så att man kan sitta där och njuta.

Slappa på en solstol

Skulle vilja ligga på en solstol på en strand och slappa just nu. Hela familjen har semester och vi hittar på lite av varje. Har inte så höga krav på aktiviteterna just nu när vi har en ny bebis. I sommar åker vi inte till Grekland. Värmebölja i byn just nu hälsar vänner och familj som är där nu. Ingen hit med bebis och små barn. Skönt att ta dagen som den kommer men visst hade det varit underbart att lägga sig på en solstol i lugn och ro och slappa eller njuta av en bra bok... Småbarnsåren är intensiva men härliga ;) Bilden är från "vår" strand i Grekland. Kram på er!!

söndag 8 juli 2012

En liten bagare

Mulet här idag så då är vår lilla bagare i farten ;)

lördag 7 juli 2012

Systrar

Två söta systrar myser ;)

Familjemys

Idag har min fina mamma och hennes man Per varit här hela dagen och myst med oss i sommarvärmen.

torsdag 5 juli 2012

Tjejmys

Häromdagen träffade jag och Isabella Ann-sofie och hennes bebis Sigrid. Vi strosade runt på södermalm och njöt av solen. Så mysigt!

onsdag 4 juli 2012

Bad och grill

Idag är vi hos mormor och Per. Alicia har badat i trädgården och haft jätteskoj. Nu har vi precis grillat och ätit gott. Vad gör ni idag?

söndag 1 juli 2012

Nya utemöbler

Idag har vi haft sol och ganska varmt. Ääääntligen lite sommar. Passade på att ta några bilder på nya bordet och stolarna när solen strålade. Perfekt liten plats precis utanför köket och här ska jag sitta och njuta i sommar ;)
Vi har ju stora bordet på andra sidan terrassen där vi sitter när vi är många.
Funderade lite om den gröna färgen skär sig mot den gula träpanelen men tycker att det är rätt snyggt till träbordet och växterna. Stolarna finns i svart också men fint med färg ;)