lördag 30 juni 2012

Ikeabesök och pizza

Idag var Lambros syster och hennes familj hos oss. Lambros och hans systerson åkte till Ikea en sväng och köpte en byrå till Alicias rum. Det blev även ett litet bord och 2 stolar till terrassen. De står utanför köket och blir en perfekt plats om man t ex vill ta en kaffe i solen men samtidigt ha nära till köket. Till middag blev det pizza till alla och till efterrätt en smarrig tårta som jag och Alicia bakade i morse.

onsdag 27 juni 2012

Morgonrock och gummistövlar

Skulle ni vara här just nu skulle ni få se mig i morgonrock och gummistövlar och spaden i högsta hugg ;) Klockan är tio på kvällen och jag passar på att plantera lite på terrassen när barnen sover.

måndag 25 juni 2012

Snart 3 månader

31 juni blir Isabella 3 månader. Tiden går sååå snabbt. Älskar dig!! Jag måste föresten fixa dopinbjudningar. Får bli lite shopping och pyssel snart.

Terrassen

Några pics från terrassen. Funderar på vad jag ska plantera i den tomma krukan. Något förslag?

lördag 23 juni 2012

Lilla snigel

Solen sken igår på midsommarafton men idag har det regnat och varit grått och trist. Jag och Alicia tog på oss regnkläder i förmiddags och gick ut och letade sniglar ;)

fredag 22 juni 2012

Glad midsommar

Tjejerna sover och strax ska vi gå ut och njuta i solen för idag är det ju midsommarafton ;) Senare kommer 2 andra familjer och då blir det midsommarkalas. Ha en härlig midsommar alla fina!! Nu har föresten uggletavlan kommit upp på väggen ;)

onsdag 20 juni 2012

Ugglor

Igår var jag, Alicia och Isabella på Skansen med tjejernas goa mormor. Tack för en jättemysig dag!! Alicia tyckte att de stora ugglorna var roliga. Imorse sprang jag på en fin uggletavla i en second hand butik här i Sjöstaden och kunde inte låta bli att köpa den till A. Lite flower power men jag gillar den ;) Godnatt!!

måndag 18 juni 2012

Dop och olivträd

Idag har det varit full rulle. Lämnade Alicia på förskolan och tog sedan en snabb promenad bort till familjen L för att hämta ett olivträd. De bor/bodde ju på samma gata som oss men ska flytta. Vi fick överta deras fina olivträd ;) Vi släpper inte er i första taget goa familjen L ;) Hem och amma en sväng och så kom min fina svägerska och hennes dotter och hämtade mig och Isabella. Min svägerska/Lambros syster och hennes man är gudföräldrar till Isabella. Färden gick till ett showroom med dopsaker för att beställa klänning, dopljus och lite annat fint ;) Det blir dop i september och vi tänkte mixa både grekiskt och svenskt som vi gjorde både på Alicias dop och på vårt bröllop. Ska bli så roligt!!

lördag 16 juni 2012

Innedag och picnic

Idag har vi en skön innedag och tvättar och hemmafixar. Lambros är på Ikea och köper en ny och stor säng till Alicia. Huuua vilket tråkigt väder vi har. I morse var det bättre så då hade jag och Alicia picnic på vår mysiga innergård.

fredag 15 juni 2012

Svenska jordgubbar

Mums va gott med svenska jordgubbar. Ikväll har vi fina vänner här och deras lilla dotter som är några dagar äldre än Isabella. Vi har grillat och till efterrätt blev det svenska jordgubbar och vaniljglass. Enkelt men sååå gott!
Just nu kollar vi på Sverige England och det är riktigt spännande ;)
Happy friday på er!

torsdag 14 juni 2012

Möblerat om

Jag får ju mina infall ibland och då ska det helst ske på en gång ;) Ikväll fick jag för mig att jag skulle möblera om lite och började flytta på en del möbler för att testa om det skulle bli bättre. Involverade även stackars L som var måttligt road... Hittade ett nytt utrymme där ett vitt vitrinskåp skulle passa och skulle kunna fyllas med böcker och smått och gott ;) Natti natti!!

måndag 11 juni 2012

Dop

I söndags var vi på trevligt dop i Ingarö kyrka. Roligt att hitta på saker men det är ett projekt att få med sig allt och komma i väg men övning ger färdighet ;)

En paus

En välbehövlig fikapaus blev det imorse när jag lämnat Alicia på förskolan. Ibland är det inte alltid så lätt att vara mamma. Vem uppfann trotsen ;)
Kram på er

fredag 8 juni 2012

Bebisgos och tvåbarnsmamma

Det är ljuvligt mysigt att få bebisgosa igen. Så lycklig för mina 2 fina underbara tjejer. Min stora Alicia är en mycket bestämd, omtänksam, rolig liten dam och en riktig pratkvarn ;) Lilla Isabella hänger än så länge med på det mesta.
Kan inte riktigt fatta att jag är tvåbarnsmamma. Stort grattis säger jag till fina Carolina Gynning som blivit mamma till en dotter som ska heta Alicia. Bra smak ;) Natti natti!

Kusiner

Finaste kusinerna var här idag och grillade ;)

Nu tar vi helg

Solen skiner och det är freeeedag!! Snart kommer barnens farmor och farfar till oss. Inorgon åker de till byn i Grekland och stannar till augusti. Vi kommer sakna er!!! Det blir inte Grekland för oss i sommar eftersom Isabella är liten men nästa år ;)
Min svägerska med familj kommer också hit i eftermiddag och då blir det grilltajm.
Ha en skön fredag!!!
Bredvid mig just nu ligger Isabella och jympar ;)

torsdag 7 juni 2012

Ballonger

Alicia älskar ballonger och igår fick hon den här fina ballongen med sin favorit Dora utforskaren av sin älskade faster. Vilken lycka ;)
Nu ska jag passa på att göra lasagne medan Isabella sover. Vid 3 är det dags att hämta storasyster på förskolan. Hej ekorrhjulet ;)

onsdag 6 juni 2012

Trädgårdstomte

Vi har hjälp av en väldigt söt trädgårdstomte som vattnar blommorna på terrassen.

Bada i Grekland

Längtar efter att bada i det turkosa havet i härliga Grekland. I sommar blir det ingen resa men nästa år när Isabella är större åker vi ner till huset i byn.

tisdag 5 juni 2012

Hallå solen

Vart tog du vägen lilla solen?? Alltså vilket väder! Skulle vara härligt att njuta av solen på terrassen men inte just nu direkt...
I förmiddags var faktiskt himlen ganska blå. Växterna verkar i alla fall trivas...

lördag 2 juni 2012

Bröllop och dop

Tjoho i regnet. Vi har 5 grader och regn idag. Inget vidare väder för bröllop och dop som det är dags för i eftermiddag och kväll. Om ett par timmar ska vi göra oss lite extra fina och åka iväg.
Det är nog dags att köpa en garderob eller byrå till Isabellas kläder. Än så länge ligger de i korgar och hänger i vårt sovrum. Makens skjorta och guldslips hänger framme ;)