onsdag 30 maj 2012

Blingbling

På lördag ska vi på stort grekiskt bröllop och dop. Det ska bli jätteskoj och då är det ju klart att man vill ha lite blingbling på sig ;) Lika bra att passa på så jag tänkte matcha dessa två armband.

måndag 28 maj 2012

Båten in till stan

Idag tog jag, Alicia och Isabella båten in till stan. Först gick vi till mitt jobb och hälsade på och sedan mötte vi upp faster Eleni och Lili. Jättemysigt men huuua va blåsigt det var idag.
När vi skulle åka hem så hade båten uppehåll på en timme så vi tog tunnelbanan hem istället. Lili gjorde oss sällskap för jag var lite osäker på om Donkeyn skulle gå in i alla hissar men det funkade perfekt ;)

söndag 27 maj 2012

Puss på mors dag

Familjen P har haft en riktigt mysig söndag ;)
Imorgon är Alicia ledig från förskolan för vi 3 tjejer ska ta båten in till stan. Först ska vi ta en sväng till mitt jobb och hälsa på och sen möter vi upp 2 andra tjejer...finaste svägerskan Eleni och Alicias gudmor Lili.
Ska bli jätteroligt!

fredag 25 maj 2012

Nu tar vi helg

Vi tjejer väntar på att vår grillmästare ska bli klar med maten ;)
Ha en jätteskön helg alla fina!!

tisdag 22 maj 2012

Mina tjejer

En bild på mina älskade tjejer. Alicia är på förskolan och Isabella ligger här bredvid mig och sover. Jag har suttit i soffan och tittat på det kungliga dopet. Fin ceremoni och prinsessan Estelle skötte sig exemplariskt ;)
Snart dags för oss att börja planera Isabellas dop.

söndag 20 maj 2012

Lek och lunch ute

Idag har det varit jättehärligt väder. Vi har varit ute och lekt på vår fina gård och så åt vi första lunchen för i år på terrassen. Det tyckte även Alicia var skoj!

lördag 19 maj 2012

Dagens shopping

Idag var Alicia hemma med pappa och jag och Isabella åkte iväg på en shoppingrunda. Vi är bjudna på dop och bröllop i juni så då vill vi ju vara fina ;)
Klänningar har jag redan men lite piff behövs och kanske nya skor och väska...
Det blev inte så mycket shopping men jag köpte ett nytt läppstift, två söta spetstoppar i rosa och ljusgrönt ;) Får ta en ny tur i veckan.
Kram på er fina!

onsdag 16 maj 2012

Hus eller lägenhet??

Idag har vi haft en mäklare på besök som kikade på vår lägenhet och gjorde en värdering. Vi ska börja kika på större boende och frågan är om vi ska bo kvar här i Sjöstaden eller kika på hus...
Mäklaren bjöd in oss på en privat visning av en 4:a på 118 kvadrat här i Sjöstaden ikväll. Kram på er!

lördag 12 maj 2012

5-årig bröllopsdag

Idag är det 5 år sedan vi gifte oss!! Puss min älskling

fredag 11 maj 2012

Tackkort

Postade dessa tackkort i veckan till alla snälla som uppvaktade Isabella när hon föddes. Skoj att pyssla lite ibland ;)
Skönt med fredag!! Alicia är hemma från förskolan idag eftersom hon är förkyld och hostig stackaren. Farmor är här och myser med oss tjejer idag.
Skön fredag på er!! Kram

torsdag 10 maj 2012

Hos frissan

Idag var jag hos frissan. Isabella låg vaken i vagnen och tittade nyfiket ;)

onsdag 9 maj 2012

Terrassen idag

Några dagsfärska pics från terrassen. Tyvärr är det molnigt idag men som ni ser så har klematiserna börjat blomma i en härlig lilablå färg. Pelargoner, kryddor, stäppsalvia, smultron, lobelia, jordgubbar och tomater finns också i krukorna. Ha en fin dag!

tisdag 8 maj 2012

Go och glad kexchoklad

Ja riktigt go och glad känner jag mig inte idag. Är trött och lite hängig men imorgon blir det säkert bättre ;)
Alicia och jag köpte glass och kexchoklad och satt i solen och myste efter dagis idag. Isabella sov skönt i vagnen. Hur mår ni? Kram

söndag 6 maj 2012

Jordgubbstårta

Idag har vi varit hemma hos Alicias fina gudföräldrar och ätit jättegod jordgubbstårta.
Vad har ni gjort idag?

fredag 4 maj 2012

Snygga träskor

Dessa träskor från Swedish Hasbeens funkar ju fint både till jeans och sommarklänningar. Frågan är bara vilken färg... Min fina vän och Alicias gudmor Lili har de silvriga ;)
Skön fredag på er!!!

torsdag 3 maj 2012

Power walk

Några pics från morgonens pw i solen. Uuunderbart!!!

tisdag 1 maj 2012

Första maj


En riktigt solig första maj har vi haft idag. Det blev korvgrillning i vår lilla skog vid parken med fina familjen L. Det behöver inte vara så komplicerat och märkvärdigt för att man ska ha det skoj ;) Jättemysigt och roligt att se hur Alicia och Amanda leker tillsammans.
Vad har du gjort idag?