lördag 31 mars 2012

En lillasyster

I natt fick Alicia en jättegullig lillasyster ;) Hon är jättesnäll och väger 3980 och är 54 cm lång. Jättemysigt med två systrar och tänk att jag är tvåbarnsmamma nu.
Så lycklig!!!

torsdag 29 mars 2012

Kom ut nu

Ingen bebis än men nu tycker jag allt att du får ta och komma ut ;)
Det blev en shoppingtur till Sickla idag på förmiddagen. Känns drygt att bara gå hemma och vänta och det är skönt att röra på sig nu när man är svullen. Alicias mormor är här och leker med sitt barnbarn och är också väldigt nyfiken på bebisen ;) Lite känningar idag så förhoppningsvis kommer det snart ett syskon till Alicia. Det skulle passa bra just idag eftersom det är Alicias fina fasters födelsedag ;)
Tack för era gulliga kommentarer!!

tisdag 27 mars 2012

Bakelser och promenad

Precis kommit hem från en promenad och dejt med min vän Malin och hennes lilla bebis nummer 2 som heter Lovisa. På vägen hem köpte vi bakelser på Magnus Johanssons bageri som finns här i Sjöstaden. Klart att bebben i min mage inte vill komma ut när den blir matad med en massa godsaker ;)

måndag 26 mars 2012

Ingen bebis än

Bebisen verkar trivas bra i magen och har inte velat komma ut än. Spännande tider nu!! Imorgon får det bli en skön promenad och så ska jag nog ta och köpa lite nya blommor ;)

söndag 25 mars 2012

Jag vann

Jippi!!! Jag vann en tävling som söta bloggerskan Starwoman hade tillsammans med Gillblads. Priset var en valfri sjal och den här fina valde jag ;)
Bilder: Gillblads.se

Hämtat vagnen

Nu har vi hämtat vagnen ;) Den ser ljusare ut på bilden än i verkligheten. Vi valde färgen sand och den är jättefin. Jaha så nu får vi se när bebben kommer. Nu blir det våfflor! Mums!!

Vagn och våfflor

I natt har vi sovit själva för Alicia sov hos farmor och farfar. Pratade med lilla älsklingen i morse och det hade gått jättebra :) Strax ska vi åka och hämta nya vagnen Bugaboo Donkey på Nk och äta lunch. I eftermiddag åker vi till Alicias farmor och farfar och äter våfflor med faster, farbror, kusinerna och Alicia. Ingen bebis än... Han/hon har väl hört att det är våfflor på g ;)
Ha en solig och skön söndag!!

lördag 24 mars 2012

Nytorget Urban Deli

Har precis kommit hem från en smarrig lunch på Nytorget Urban Deli med Lambros, Jonas och AnnSofie. Alicia är hos farmor och farfar och ska sova där inatt. Idag är jag 40+0 och beräknad födelse för bebisen är alltså idag ;) Har inga direkta känningar men nu är det ju väldigt nära. Jonas och AnnSofie väntar på deras första bebis och var beräknade 21 mars. Vi får väl se om vi kommer ligga på BB samtidigt ;) Nu ska jag äta glass som vi köpte med från delin och njuta av en spännande bok. Maken ska kolla fotboll på tv. Vi laddar bägge två men på lite olika sätt bara ;)

fredag 23 mars 2012

Knoppar och gröna blad

Vårstädade på terrassen nu på eftermiddagen och det fanns en massa knoppar och gröna blad i krukorna. Så roligt med växter som övervintrar ;) Planterade ner några minipenseer också. Underbart vårväder denna fredag!!

torsdag 22 mars 2012

Påskfjädrar

Nu har vi påskpyntat lite här hemma. Köpte ris med lila fina fjädrar idag. Matchar himlen som också är lila ikväll ;) Kram på dig!!

Promenad på bryggan

Underbart vårväder har vi här i Sjöstaden. Njöt av en härlig promenad med familjen på bryggan i eftermiddags.

Fräscha upp terrassen

Underbart med vår och att snart kunna sitta ute på terrassen och njuta. Minipenseer är inköpta och ska planteras i några av krukorna. Jag såg idag att det har kommit gröna blad på de fleråriga växterna :) Skoj att de klarat sig! Stora träbordet och stolarna i turkos plast får nog duga i år också. Ska komplettera med höga barnstolar i samma Ikea-serie också. Frågan är bara vilken färg som passar bäst... Grön eller vita??
Nya dynor och kuddar behövs i alla fall inhandlas och nytt parasoll eller kanske två stycken till och med. Vi har söderläge på terrassen så det är sol från morgon till kväll. Våra markiser skuggar inte helt och solen lyser ju så starkt så ibland vill man faktiskt kunna sitta i skuggan ;)
Här kommer några terrassbilder från tidigare år.

tisdag 20 mars 2012

Ringar

Mina händer är svullna nu så jag kan inte ha min förlovnings- och vigselring. Passar bra på lillfingret ;) De får ligga och vänta tills jag förhoppningsvis får tillbaka min vanliga size. I maj firar vi 5-årig bröllopsdag ;) Oj va fort tiden går men då får vi ta och fira lite extra!!

söndag 18 mars 2012

Gyllene skor

Klickade hem de här gyllene ballerinaskorna från h&m för det fashionabla priset 179,10 pix inklusive rabatt ;) Nu är det dags att sova. Natti natti!

Söndag

Godmorgon! Strax ska vi åka till Lambros fina syster och familj och hälsa på. Det blir skoj! Vad hittar du på idag? Ha en bra och skön söndag!

lördag 17 mars 2012

Övar

Ingen bebis än... Alicia pysslar mycket med sina dockor och bäddar i bebisens vagga. Sött att se hur hon övar ;)
Hoppas ni mår bra! Kram

torsdag 15 mars 2012

Hus

Äter glass och surfar runt på Hemnet. Vi trivs jättebra i vår lägenhet och här i Sjöstaden men det känns som att vi börjar växa ur den. Det är en trea på 91 kvadrat högst upp i huset med stor terrass. Frågan är om man ska satsa på större lägenhet här i området eller hus??? Ingen av oss vill bo så långt utanför stan. Gamla Enskede t ex skulle passa bra med nära läge till stan. Synd bara att det inte finns vatten i närheten som vi är bortskämda med här hemma och att det är väldigt höga huspriser.
Här kommer några interiörbilder från ett fint hus ;)

Nya boots

Jag fyndade dessa fina boots till Alicia igår i en butik här hemma i Sjöstaden. Jag har spanat på dem tidigare men nu när de var nedsatta med 50 procent så slog jag till. Det enda paret som fanns kvar var i rätt storlek fast lite stora så hon kommer förhoppningsvis kunna ha dem en bit in på hösten också.

onsdag 14 mars 2012

Magen

Magen är stooor ;) Jag tog en bild under dagens shoppingtur. Det är sköna jympadojjor som gäller nu eftersom det är skönast att gå i och fötterna är lite svullna. Shoppade faktiskt bara saker till Alicia idag. Vindjacka, byxor, mössor och vantar. Skönt att kunna bocka av dessa inköp. Jackan och byxorna passar perfekt nu istället för vinteroverallen. Jag och Malin hann med både förmiddagsfika och lunch. I eftermiddags var min mamma här och det blev en promenix i solen och sedan mat på Spoon. Nu snart dags för natti natti!! Kram

Godmorgon

Just nu är det Dora utforskaren på tv och gumman sitter och kollar i soffan. Alicia är ledig från förskolan och Lambros kommer jobba hemifrån de närmaste veckorna och jag är ju föräldraledig. Härligt att få mysa hela familjen och ladda batterierna innan lillebror eller lillasyster kommer. Tänk att om allt förhoppningsvis går bra så är jag 2-barns mamma snart. Hej och hå ;) Spännande tider nu och jag är så nyfiken på vem som bor därinne. Vi måste fundera på namn...
Får se om det blir en shoppingtur till Sickla om några timmar.

tisdag 13 mars 2012

Gummistövlar

Imorgon förmiddag blir det kanske en tur till Sickla med Malin. Om det inte kommer en bebis innan så klart ;) Alicia behöver nya gummistövlar och skor så jag ska kika efter det om vi kommer iväg. De här stövlarna med hjärtan på tycker jag är fina. Finns på DinSko.
Natti natti!

Leilas webshop

På tal om bakning så har ju Leila Lindholm öppnat en webshop. Kolla in det här superfina cupcake-kittet.
Strax ska den här elefanten gå ut i vårsolen med la familia.

Bullar

Jag och Alicia startade denna dag med att baka bullar. Vi gjorde dubbel sats när vi ändå höll på ;) Mums!!

måndag 12 mars 2012

Shopping till Alicia

Perfekt med nätshopping nu när jag hellre sitter hemma i fåtöljen än springer på stan. Min mage är tung nu och bebisen kan ju i princip komma när som helst ;) Klickade precis hem lite nya fräscha kläder från H&M till min älskade Alicia. Nu ska jag fortsätta att rensa ut kläder i hennes garderob som blivit för små. Perfekt sysselsättning för en svullen elefant ;) Ha en bra dag!

söndag 11 mars 2012

Påskägg och fina fat

Fint från Indiska som gärna får flytta in hos oss ;)