onsdag 29 februari 2012

Tvättning pågår

Håller på och tvättar upp kläder, filtar och lakan till bebisen. Jag har precis kommit hem igen från förmiddagsfika med Christine och lunch med Malin och hennes nya bebis Lovisa. Vilken gulleplutt och väldigt lik sin storasyster Amanda. Nu ska jag nog vila en stund innan jag hämtar Alicia på förskolan. Underbart väder idag!!

tisdag 28 februari 2012

Sol och gungning

Riktigt härligt väder har vi haft på eftermiddagen här i Sjöstaden. Det blev en tur på gungorna när jag hämtat Alicia på förskolan och gissa om det var någon som blev glad ;)

Skoförvaring

Vill gömma undan skorna i hallen och jag tror det får bli dessa hyllor från ikea i svart plast som dessutom går att skölja av. Billiga är de också så det är ju ett stort plus. 349 kr för 3 stycken. Idag slappar jag och tvättar upp bebiskläder, filtar och lakan. Snart lunchdags.

måndag 27 februari 2012

Sickla

Måste ju bara inleda ledigheten med en tur till Sickla galleria ;) Det blir lite shopping och lunch. I eftermiddag är vi fyra tjejer som går och hämtar Alicia på förskolan. Jag, Alicias faster, gudmor och kusin ;) Tjejmys!!!

söndag 26 februari 2012

Godmorgon söndag

Här hemma tar vi det lugnt och har precis ätit god frukost. Får se vad denna söndag bjuder på. Ska ringa till min fina svägerska om ett tag och höra om vi ska komma och hälsa på och lämna Alicia där några timmar så kan jag och Lambros fixa några saker. Alicia älskar verkligen sin faster och sina kusiner ;) Ha en skön söndag!!

lördag 25 februari 2012

Rosa tulpaner

Titta vilka fina tulpaner jag fick på jobbet igår eftersom det var dags för mig att gå på föräldraledighet. Tack mina snälla jobbarkompisar!!! Spännande tider nu ;) Idag kommer vi ta det ganska lugnt och sysselsätta oss med lite hemmafix. T ex ska en spegel komma upp och jag behöver gå en tur till förrådet för att hämta upp lite saker. Imorgon ska Alicia åka till sin faster, farbror och älskade kusiner så då får vi se vad jag och Lambros hittar på. Ha en skön lördag!!

torsdag 23 februari 2012

En prinsessa

Jag läste precis den härliga nyheten att Prinsessan Victoria och hennes Daniel fått en liten prinsessa!! Massor med grattis ;)

onsdag 22 februari 2012

Ett gott skratt

Kikade igenom lite bilder och hittade bland annat bilder från vår honeymoon på Mauritius. Jag kommer aldrig glömma när vi åkte på utflykt med båt till en liten paradisö utanför den större ön och skulle bada och på samma strand skulle ett tyskt par bada och mannen hade stringbadbyxor. Inte så schhhnyggtt men väldigt underhållande och ett gott skratt fick vi oss allt ;)

Nedräkning

Bara 3 dagar kvar att jobba och idag kommer jag dessutom in sent och går tidigt. Kände att jag behövde ta det lugnt imorse eftersom jag är förkyld och så börjar det bli tungt med magen. I eftermiddag ska jag till barnmorskan på rutinkoll. Lambros både lämnar och hämtar Alicia på förskolan idag. Idag ska jag kika efter nya regnkläder till Alicia som hon kan ha över overallen sådana här regniga dagar. Bjuder på en vårig bild idag. Ha en fin dag!!

tisdag 21 februari 2012

Mumsiga semlor

Idag är det semmeldagen och jag hoppas på goda semlor på jobbet. Jag bakade ju egna semlor för ett tag sedan och några bullar finns kvar i frysen. Det får nog bli semmelkalas i helgen.
Sista veckan på jobbet och jag har blivit riktigt förkyld men kämpar på ändå ;)

lördag 18 februari 2012

Byrån är på plats

Nu är byrån som jag köpte igår på plats. Vad tycks?? Jag är jättenöjd!! Ha en skön lördag! Idag säger vi grattis till Alicias fina mormor som fyller år idag! Vi ses på måndag ;) Dags att klippa mig idag och det ska bli så skönt. Ikväll blir det räkor och godsaker och mello.

fredag 17 februari 2012

Byrå

Den här fina byrån köpte jag precis på turQuoise som ligger i samma hus som mitt jobb. Min vän Elina har utförsäljning eftersom hon ska stänga sin fina butik men hon kommer som tur är öppna en ny butik snart ;) Byrån är nytillverkad av gammalt indiskt virke och kommer bli en färgklick i vårt ljusa hem. Jag ska visa bättre bild när den är på plats. Man kan sätta dit andra knoppar om man vill och jag lade undan några fina.

Fredag och trött

Äntligen fredag!! Känner mig trött och lite småhängig så det ska bli skönt med helg och att inte behöva ge sig iväg till jobbet på morgonen och åka kommunalt och trängas. Alicia har varit hemma den här veckan med feber och hosta så vi har turats om att vara hemma med henne. Jag jobbar bara nästa vecka och sedan går jag på föräldraledighet. Bebisen är beräknad till 24 mars så vi får väl se om han/hon håller tiden. Alicia kom 2 dagar tidigare än beräknat. Vad ska ni göra i helgen?? Ha en skön fredag! Kram

tisdag 14 februari 2012

Söta muggar i blått och vitt

De här muggarna från Indiska gillar jag.

Alla hjärtans dag

Oavsett vad man tycker om denna dag så är det ju ändå ganska mysigt att bli firad eller fira någon lite extra idag. För en stund sedan så ringde det på dörren och ett blomsterbud kom med leverans till Alicia. Det var hennes fina gudföräldrar som skickat jättefina rosor och en gosig Bukowskinalle. Tack rara!! Ha en bra alla hjärtans dag och hoppas du blir lite extra ompysslad och firad idag ;)

måndag 13 februari 2012

Nya lampskärmar

Det blev en del shopping på Ikea i söndags. T ex de här lampskärmarna i cerise. Fint med färg till våra vita väggar i sovrummet. Vad tycks? En spegel att hänga över ena byrån blev det också och lite annat smått och gott. Det går ju inte att åka dit utan att shoppa ;)

Fina lack

Åhh vilka fina vårlack från Chanel. I like!! Idag är jag hemma med en förkyld och lite febrig Alicia. Snart dags för mellanmål. Kram på er!!

lördag 11 februari 2012

Bra start

Sovmorgon, god frukost, skön dusch och sedan pedikyr på salong Helheten här i Sjöstaden. Riktigt bra start på den här lördagen. Precis vad jag behövde efter en ganska intensiv vecka. Så skönt att bara ligga och koppla av och samtidigt få fräscha fötter ;) Ikväll blir det mello och hemmamys. Ha en bra lördag!!

torsdag 9 februari 2012

Lovisa Ingrid

Åhh idag fick våra vänner en liten Lovisa Ingrid ;) Amanda är stolt storasyster!!! Massor med grattis säger familjen P :) Jag var hos barnmorskan idag och allt verkar bra med bebisen i magen och den är tydligen fixerad med huvudet neråt redan. Vecka 34 i helgen så du får allt stanna kvar ett tag till ;)

onsdag 8 februari 2012

Essie Vanity Fairest

Köpte det här nagellacket från Essie i färgen Vanity Fairest 505 idag. Lite lagom blandning av rosa och beige och med lite skimmer i. Fräscht!!

Tjock och glad

Nu börjar jag bli en liten tjockis ;) Jag jobbar drygt 2 veckor till och sedan går jag på mammaledighet. Mår bra men visst känns det att det är en bebis i magen som bökar runt och trycker på ;)

tisdag 7 februari 2012

Ögonfransböjare från Shiseido

Tydligen ska den här ögonfransböjaren från Shiseido med silikon som jag köpte idag vara väldigt bra. Tappade ju några ögonfransar tidigare och misstänker att min förra böjare var boven i dramat och helt enkelt knipsade av dem. Jag fick även hem serum till fransarna idag men vet inte om man vågar använda det när man är gravid. Vet ni??

söndag 5 februari 2012

Mina första semlor

Idag blev det premiär för mig att baka semlor. Jag testade ett recept från Arla.se som var lätt att följa. Jag hade hjälp av Alicia som assisterade. Hon hade aldrig smakat semlor tidigare och sa jättegott flera gånger så det måste ju vara ett bra betyg!! Jag håller med assistenten om att det verkligen blev jättegott!!

lördag 4 februari 2012

Pulkatajm

Nu har vi verkligen vinter så då får man passa på att åka pulka! Ikväll blir det hemmamys och melodifestivalen ;)

Godmorgon lördag

Trevlig helg på er!

Groda och ny kudde

Kunde inte låta bli att köpa den här lilla söta grodan från Mio igår. Köpte faktiskt två så att den har en kompis ;) Fyndade även en ny kudde på Hemtex med pippifågeln på.

fredag 3 februari 2012

Snart vår







Tanken slog mig idag att det egentligen inte är så många månader kvar till våren. Idag är det ju dock väldigt svårt att tro det med tanke på snön och kylan... I vår och sommar ska jag plantera en massa fina växter, odla tomater och annat fint och gott på vår terrass. Längtar efter att få njuta av att vara föräldraledig igen och förhoppningsvis om allt går bra kunna gosa och mysa med 2 fina barn ;)
Ha en skön helg!!! Kram

torsdag 2 februari 2012

Natti natti

Nu ska jag gå och lägga mig. Varit ute med jobbet och käkat tapas ikväll men nu är jag lite trött ;) Godnatt!!