lördag 31 december 2011

Gott Nytt År!!

Vi firar årets sista dag med två andra familjer som bor på vår gata, Det ska bli jättetrevligt!! Ha en jättebra kväll och Gott Nytt År!!!

Fel på blogger??

Är det någon som vet om det är fel på blogger.com?? Går inte att använda verktyget just nu verkare det som. Därav lite och konstiga inlägg utan bilder den senaste tiden... Så trist. Har testat med Google chrome och då kommer jag i alla fall åt bloggen men det verkar inte funka fullt ut. Har ni några tips??
Gott Nytt År på er!!
Kram

onsdag 28 december 2011

Årets julkort


Så här blev årets julkort som vi skickade ut till vänner och familj. God fortsättning!!

måndag 26 december 2011

God fortsättning


Vi har varit på julturné hos familj och vänner i 3 dagar och haft det mysigt. Tack tomten för alla fina klappar ;)

måndag 19 december 2011

Julpresent till förskolan


Här står jag i hissen på jobbet med en presentpåse. Den ska jag ge till gulliga personalen på Alicias förskola från vår familj idag när jag hämtar. Nu kan de frossa i god choklad innan det är dags för julledighet. De är så gulliga och duktiga och behöver verkligen lite extra uppskattning för det bra och viktiga jobb som de gör.

söndag 18 december 2011

Söt klätterapa


Inte så smart att börja möblera om och ställa ett bord bakom soffan när vi har en liten söt klätterapa här hemma ;) Hoppas helgen varit bra!! Vi har haft en mysig helg!!

lördag 17 december 2011

Suddig magbild och julfest


Här är en lite suddig magbild fotad på jobbet med nya iPhonen. Måste nog exprimentera lite med för att se hur man bäst kan få till schyssta bilder med luren. Ikväll är det julfest på jobbet som inleds med fördrink och sedan långbord, fest och dans. Blir förhoppningsvis lite skojsigt!!

torsdag 15 december 2011

Julgodisbak ikväll




Ikväll ska vi baka julgodis och kakor. På lördag har vi bjudit hem några vänner och deras barn på julfika så då ska vi mumsa på lite godsaker ;) Jag hittade den supersöta prickiga bagarmössan för barn på Åhléns. Den heter passande nog DORA. Visst har jag sagt att Alicia är helt fascinerad av Dora utforskaren ;)
Alicia har redan det röda fina förklädet som hon fått av sin mormor.

Bilder: åhléns.com

tisdag 13 december 2011

GLAD LUCIA

Jag och Lambros ska strax iväg och se Alicias allra första framträdande i luciatåget på förskolan och det ska bli jätteskoj. Ska se om jag lyckas knäppa några bra bilder. En liten tomtenissa kommer hon vara ;)
GLAD LUCIA!!

måndag 12 december 2011

Vinterkräksjukan och 3 pinglor


Förra veckan hade vi vinterkräksjukan och jag säger bara ussch och fy. Nu mår vi mycket bättre igen skönt nog. Så nu förstår ni varför det varit dåligt med inlägg den senaste tiden.

Bjuder på en bild på min svägerska Eleni, mig och Alicias gudmor Lili från vår middag på Villaggio förra helgen.

fredag 2 december 2011

Villaggio och adventsfika


Hejsan raringar!! Hur har ni det?? Fredag igen och jag tycker veckorna rusar på. Ikväll blir det hemmamys med familjen.
Imorgon lördag ska Alicia sova hos sin farmor och farfar och Alicias kusiner kommer också vara där så de kommer nog ha jätteskoj. Jag och Lambros ska ut och äta på kvällen med vänner och det ska bli så himla mysigt!! Underbart skönt att kunna sova ut på söndagen också ;) Vi ska gå till restaurang Villaggio som ligger på Östermalm och ägaren är en av Lambros nära vänner. På söndag när vi hämtar Alicia så åker vi till några andra vänner på adventsfika. Där ska vi bland annat träffa en kompis som bor i Los Angeles och hennes 5-månaders son som jag inte träffat än. Skojsigt!! Ha en skön helg!!

Baka cupcakes



Jag lunchade med söta Malin idag på NK. Hon hade med sig en födelsedagspresent till mig och det var Leilas senaste bok Hello cupcake. Tack snälla va gulligt! Malin och jag bor på samma gata och var mammalediga samtidigt. Nu har vi lyckats "tajma in" nummer två samtidigt så nu kan jag baka cupcakes så vi kan mumsa med våra små ;)

torsdag 1 december 2011

Adventskalender med små paket



Jag var på Panduro på lunchen och köpte material för att göra en paketkalender till Alicia. Det blev ett hjärta där jag tänkte knyta fast siffror och små paket. Jag tror hon kommer att tycka det är roligt. Jag kommer själv ihåg när jag var barn och min mamma hade fixat små paket som jag fick öppna. Första paketet får öppnas ikväll. Köpte ett extra hjärta där jag tänkte hänga alla fina julkort som förhoppningsvis börjar komma på posten snart.
Bild: panduro.se