onsdag 30 november 2011

Vit iPhone 4 s


Den här kommer snart hem till mig ;)
Bild: apple.com

tisdag 29 november 2011

En söt ren




Den här söta renen ska nog få flytta in hos oss och agera julpynt. Finns på åhléns om någon mer tycker den är söt ;)
Bild: åhléns.com

söndag 27 november 2011

En liten bagerska





Dagens lilla bagerska med egen deg gjord på vatten och mjöl. När man har feber får man till och med sitta i mammas och pappas säng och baka med sina egna bakverktyg ;)

Första advent



Idag är det första advent och vi äter en massa goda lussebullar!! Igår hade vi lussebullsbak här hemma. Jag, min svägerska, hennes dotter, min svärmor och min dotter Alicia brukar träffas hos min mamma och baka lördagen innan advent men i år var vi här hemma eftersom Alicia hade feber. Stackarn har haft hög feber i flera dagar men nu har febern gått ner som tur är och hon verkar piggare igen. Hoppas ni haft en mysig första advent!!

fredag 25 november 2011

Fin topp i satin


Den här fina toppen i satin fast i en jättesnygg lila färg köpte jag på H&M igår. Magen får plats och den blir jättesnygg till ett par smalare byxor ;) Jag såg precis på nätet att den finns i flera fina färger så jag ska nog smita in en snabbis och spana i en av alla H&M:s butiker när jag är på väg hem strax.
Bild: hm.com

onsdag 23 november 2011

Present till mig själv



Igår fyllde jag år och firades av nära och kära. Jag fick jättefina presenter, blommor, kort på posten och mumsig tårta. Tack söta ni!!
Jag köpte en liten present till mig själv igår på lunchen och det blev en blingig ring i rhodierat silver med cubic zirkoniastenar. Ser faktiskt ut som vitt guld och diamonds men riktigt så mycket pengar spenderade jag inte ;) Jag har ringen på högra handens långfinger och den matchar snyggt till min förlovnings- och vigselring med äkta blingbling på andra handens ringfinger ;)
Ha en bra dag!!

tisdag 22 november 2011

Kivi-lyktor


Jag vill komplettera samlingen av Kivi-lyktor med några ljuslila och såg precis att Cervera har 20 procent rabatt på Kivi-lyktor just nu. Ha en fin måndagkväll!!

måndag 21 november 2011

Ljusstake Nordic Shine


Någon fyller år imorgon... Gissa vem?? Jo....födelsedagsbarnet är faktiskt jag ;) Jag var på lunch med min fina vän Lili idag och hon hade en present med sig. Titta vilken jättefin ljusstake från Designhouse hon hade köpt. Så fin och passar bra att plocka fram nu till första advent men kan ju faktiskt användas året om. Den går ju att vrida och variera som man vill och så kan man ju blinga till den med julmanschetter om man vill. Tack snälla!!!
Bild: designhouse

tisdag 15 november 2011

Vitt eller mörkbrunt?


Jag tänkte köpa bord och stolar till Alicias rum och har sett de här fina i massivt trä från IKEA som heter Sundvik. Frågan är vilken färg jag ska välja?? Vitt eller mörkbrunt. Det är ganska mycket vitt i hennes rum idag så det är kanske fint att bryta av med en annan färg men samtidigt är ju vitt alltid snyggt så det lutar åt det. Vad tycker du??

måndag 14 november 2011

Fina kusiner



Igår var Alicia och busade med sina kusiner. Puss på er!!!

Magen och en söt liten dansmus



Här kommer några pics på min lilla mage i vecka 20. Bilden där Alicia är med är från förra helgens roliga halloweenpartaj. Söt liten dansmus eller hur ;)

Fars dag och bra helg


Idag är det fars dag och vi har firat Alicias fina pappa och i paketet låg bland annat Pluras kokbok. Tänk om alla kunde få ha en sån toppenbra pappa som Alicia har. En engagerad, rolig, omtänksam och väldigt bra förebild. Tyvärr har inte alla den turen men det finns ju andra manliga förebilder som också kan vara delaktiga i livet.

I helgen har jag och Lambros varit väldigt duktiga och tömt förrådet på en massa saker som bara tagit upp plats och strukturerat upp resten så att man hittar lättare. Så skönt!!!! Tack snälla Fotis för hjälpen!! Alicia var hos sin farmor och farfar och så kom hennes kusiner och faster och lekte och senare gick de till en liten gård med djur. På kvällen kom de hit och åt middag med oss.


Idag har Alicias mormor varit här och busat med sitt barnbarn och jag och Lambros har haft lite skön egentid. Så glad för den fina familj vi har och att nästan alla viktiga och som betyder så mycket bor här i Stockholm. Vad vore livet utan vänner och familj.

onsdag 9 november 2011

Snögubbe och trotsåldern






I huset mitt emot vårat har några grannar satt upp en snögubbe på fönstret som lyser. Alicia pekar ofta på den och tycker den är så rolig. Idag såg jag på nätet att Rusta har en liknande och några andra fina figurer som man fäster med sugproppar på fönstret och som lyser med LED-belysning. Det måste jag shoppa till henne.
Hmmm.... vår lilla gumma har nog kommit in i trotsåldern. Ja det hör nog till och man får väl försöka att vara konsekvent och ha tålamod och säga ifrån så gott det går. I morse ville hon inte ta på sig kläderna och när vi väl fått på dem så ville hon gå upp på stolen i köket och diska istället för att gå till dagis ;) Har ni några bra tips?? Envis men samtidigt så gullig. Igår kväll fick jag puss på munnen och så sa hon: jag älskar dig för första gången i en mening. Då smälte man ju ;)

måndag 7 november 2011

Syskonvagn


Dags att börja fundera på syskonvagn eftersom vi blir fler i familjen i mars. Vi är ju supernöjda med vår Bugaboo Cameleon som Alicia åker runt i så vi funderar på Bugaboos nya syskonvagn. Jag har även kikat lite på iCandys och Urban Jungles syskonvagnar. Någon som har tips och erfarenhet?? Kram på er!!

fredag 4 november 2011

Halloweenparty och söta skor


Halvdag på jobbet idag. Jag ska hämta Alicia tidigt från förskolan och sedan ska vi gå och fika med våra kompisar Malin och Amanda. Mysigt!! Imorgon är vi bjudna på halloweenparty hos en annan familj och deras son William. Det ska bli jätteskoj!! Ska köpa en present på lunchen och så ska jag kika om jag hittar någon partydress till Alicia ;) Titta vilka söta skor de fått in på H&M.
Nu måste jag jobba på så att jag kan gå hem i tid!
Ha en skön helg!!

onsdag 2 november 2011

Väst med pälsdetaljer


Jag köpte den här västen på allas vårt h&m idag på lunchen. Lilla magen får plats och behöver inte frysa i höst.

Bild: hm.com

Julpiffa


Jag är så sugen på att börja julpiffa. Alicia har börjat förstå att det finns en tomte... Hon säger i alla fall att "tomten kommer med paketen"... Så sött!!
Tänkte att julens piff ska gå i silver, guld, vitt och lila och så lite rött så klart.

Bild: bobedre.dk