onsdag 26 oktober 2011

Jacka och ultraljud




Eftersom min mage växer och kommer bli större i vinter så behöver jag en jacka med magutrymme om man säger så ;) H&M har en fin jacka i sitt mama-sortiment som jag tycker var snygg och den har även en snygg prislapp på endast 499 kr. Jag köpte med mig en jacka när jag var på väg hem igår. Smart att man kan reglera skärpet allt efter hur magen växer. Ett bra kap!! Inte roligt att behöva gå omkring i ett tält bara för att man är gravid. Ska komplettera med någon snygg halsduk och mössa också. I morse var vi föresten på ultraljud och bebisen såg ut att må bra! Härligt ;)

Bilder: hm.com

tisdag 25 oktober 2011

Primer


Jag har inte testat primer men har hört positivt om den här från Lancome. Har du något tips?? Använder Lancomes concealer teint miracle och den är verkligen grymt bra för en trött småbarnsmamma ;)
Kram

fredag 21 oktober 2011

tisdag 18 oktober 2011

Storasyster


Tänk att den här lilla godingen ska bli storasyster i mars om förhoppningsvis allt går bra. Jag har varit så dålig på att överföra bilder från kameran så att jag kan visa lite nytt här men det kommer snart jag lovar ;) Tänkte både visa lite nya bilder på Alicia och på min lilla mage som inte är så himla liten längre och lite inredningsbilder. Kram på er!!

måndag 10 oktober 2011

Romantisk förvaring och spegel



Hoppas ni haft en bra helg! Vår helg har varit bra och det har bland annat varit 9-års kalas för Alicias kusin och höstmiddag med fina vänner som bor på vår gata. Jättegott och roligt och så praktiskt att bara kunna promenera hem ;) I söndags var jag och Alicia på stan och fixade några ärenden och delade på en pizza. Tjejmys!!! Jag har spanat in den här spegeln till hallen från rusta.se och hittade även en smart och söt förvaringskorg som man kan sätta upp på väggen. Fint att bryta av med lite romantisk stil till modern inredning. Ha en fin måndag!!

tisdag 4 oktober 2011

Mums


Idag är det kanelbullens dag och vi har fått jättegoda bullar på jobbet. Bullarna på bilden är bakade av mig för något år sedan. Dags för ett nytt bullbak snart!!

måndag 3 oktober 2011

After work på en måndag

Idag blir det after work för att fira min söta vän Martina som fyller år just idag. Ska bli jätteskoj att träffas och att bryta vardagsrutinerna lite. Det blir ju dock inga alkoholhaltiga drycker för min del ;) Ha en mysig måndagkväll!

Fårskinnsdynor




Dagens lilla shoppingtips är dessa dynor i äkta fårskinn för en väldigt billig peng på RUSTA. De finns även i brunt, vitt och svart. Jag tycker att detta ställe kan ha en del fint ibland faktiskt.

Skön helg


Helgen har varit skön. Vi har både hunnit med familjemys, varit på jättetrevligt 15-års kalas och shoppat på Ikea. Det blev bland annat några saker till Alicias rum och så 3 stoppade pallar. En kommer få vara i hallen och två vid soffan och agera fotpallar/extra sittplats ;) Det vita tyget är avtagbart så det kan tvättas. Blir jag sugen på att pyssla i höst/vinter så kan jag ju alltid sy några nya överdrag i något fint mönster. Ha en bra måndag!!