söndag 28 augusti 2011

Lite mer Grekland


Här kommer några fler Greklandsbilder från lilla byn uppe i bergen.
På bilderna ser ni Alicia, mig, Alicias farmor, faster och kusiner.
Hoppas ni haft en lika solig och skön dag som vi haft här i Sjöstaden idag.

onsdag 24 augusti 2011

Nytt i sminkväskan











Några nya superbra produkter från Lancome finns nu i min sminkväska. Teint Miracle concealer är perfekt för att dölja ojämnheter och mörka ringar under ögonen. Nya mascaran Hypnose Doll eyes ger verkligen resultat och passar mina ögonfransar perfekt!

Bilder: Kicks.se

måndag 22 augusti 2011

Minikånken


Nästa vecka är det inskolning på förskolan för vår lilla tjej. Alicias goa mormor ringde idag och sa att hon shoppat en lila minikånken som blir perfekt för en liten dagistjej. Förra veckan var vi på besök och det verkar som ett toppendagis och så skönt att det bara ligger några minuters promenad från vårt hem. Vi måste ha haft extrem tur som fått en plats i Sjöstan.

tisdag 16 augusti 2011

Nytt bord och stolar


Det här massiva mörkbruna bordet och 8 vita stolar kommer snart få flytta hem till oss. Vi sålde det vita bordet och svarta stolarna på Blocket.

onsdag 10 augusti 2011

Jippi - förskoleplats i Sjöstaden

Idag fick vi reda på att Alicia har fått förskoleplats hemma i Sjöstaden på vårt förstahandsval. Det trodde vi aldrig och helt otroligt skönt att bara kunna promenera dit istället för att åka kommunalt till Södermalm!! Jippi!!!
KRAM

tisdag 9 augusti 2011

Liten har blivit stor



Tänk att vår älskade lilla tjej blivit så stor att hon snart ska börja på förskola. Vi har fått ett erbjudande på en privat förskola på Södermalm och inskolningen startar 24 augusti. Spännande! Vi kommer stå kvar i den kommunala kön och på sikt kanske hon kan få plats i Sjöstaden istället. Förskolan verkar bra och har en jättestor och fin utegård så det kommer bli mycket utelek ;)

tisdag 2 augusti 2011

På jobbet

Jaha då har jag börjat jobba igen... Igår var första dagen på ett och ett halvt år ;) och första dagen gick jättebra skönt nog. Klart att jag saknar min Alicia men hon är hemma och har mysigt med pappa Lambros. Hon har inte fått förskoleplats än men är garanterad en plats någon gång i augusti så vi får väl se när vi får besked.
Jag har väldigt bra kollegor på jobbet och det verkar som att det kommer vara mycket spännande saker att arbeta med i höst. Både en del som jag arbetat med och kan sedan tidigare men det finns även möjlighet att lära mig en hel del nya saker. Jag jobbar ju med kommunikation och marknadsföring på webben och nu har jag chans att lära mig att jobba med filmproduktion också. Det känns väldigt skoj och kreativt!! Så en spännande höst lär det bli ;)
Så himla mysigt det var att komma hem igår till en glad tjej som ville kramas och gosa!!
Ha en bra dag!! KRAM