torsdag 30 juni 2011

måndag 27 juni 2011

Framme




Resan gick jättebra och nu är vi framme i byn i Grekland och myser och njuter. Ursäkta lite suddiga bilder men de är tagna med Lambros mobil. Kram till er alla!!

lördag 25 juni 2011

Glad midsommar och sommar




Vi tog båten Emelie från Sjöstaden till Djurgården och firade midsommar på Skansen med Malin, Amanda och Mats. På kvällen blev det grillning hemma hos dem med som vanligt supermumsig mat. Tack mästerkockarna M & M ;) Imorgon åker vi till Grekland. Jippi!! Ha en underbar sommar så hörs vi i augusti!! Kram på er ;)

måndag 20 juni 2011

Mumsig helg



Vi har haft gäster hemma både idag och igår. Riktigt trevligt! Igår blev det grillning och idag kycklingsallad och till efterrätt blev det hemmagjord marräng med choklad, svenska jordgubbar, glass och grädde. Enkelt men gott!! Igår hade Lambros syster med sig jättesmaskig gräddtårta med jordgubbar så i veckan får det nog bli lite mer nyttigheter... I alla fall med tanke på att man snart ska ha på sig bikinin ;) Föresten så måste jag tipsa om en supergod foccacia med örter som Lilli hade med sig idag. Receptet kommer från söta Leila. Muuuummms!!
Ett nytt hjärta i betong med liten ursöt pippifågel fick flytta hem hit. Tack snälla!!

Ny spis



Vi ser fram emot många goa kakor och bullar nu när Alicias fina spis är installerad i köket. Tack snälla mormor ;) Vi får väl se om ditt barnbarn kommer bjuda på något gott imorgon när du kommer hit ;)

söndag 19 juni 2011

Nycklar



Nycklar är väldigt poppis hos vår lilla tjej just nu ;) Jag lyckades fånga henne på bild med mina hemnycklar när hon försökte öppna ett skåp hemma. Lilla goding!!

fredag 17 juni 2011

Helgplaner



Fredag igen och idag är det som sagt grått och regn ute. Vi har en innedag och har städat och plockat så att det är helgfräscht. Städa städa varje fredag ;) Alicia verkar gilla att städa så jag har verkligen en liten hjälpreda. Så söt och duktig ;) Fast ibland blir det stökigt lika snabbt igen för det verkar allra roligast att riva ner alla kuddar från soffan och ta ut alla tidningar och riva ner torktvätten...

Jag köpte rosa liljor i veckan och de står fortfarande så fint på matbordet i vardagsrummet. Imorgon kommer Lambros underbara syster med man och barn hit och på söndag får vi besök av Alicias söta och lika underbara gudmor Lili med Alicias gudfar och familj så det blir en helg fylld med skojsigheter.
Idag är det Lambros sista dag innan semestern och sedan är han hemma till september ;) Hääärligt!! Vädret ser inte ut att bli bättre så det får nog bli en bakdag i eftermiddag!!
Ha en jättemysig helg om vi inte hörs innan!!

torsdag 16 juni 2011

Snart badtajm




Om drygt en vecka är det dags för lilla familjen att åka till huset i Grekland och det ska bli uuuunderbart. Längtar efter att bada massor och ha skoj med familj och vänner. Jag är säker på att Alicia också kommer gilla det ;)

onsdag 15 juni 2011

Familjedag





I söndags blev det familjedag tillsammans med familjen L i mysiga och fina Nyckelviken. Tjejerna tyckte det var jätteskoj att kolla på grisar, hästar, kaniner, höns och tuppar ;) På kvällen blev det grillning och bad ;) Sötnosarna!!

Igår var gudmor, faster och Alicias ena kusin här och var barnvakt så jag passade på att göra en shoppingtur till stan. Inte illa med 3 superduperbarnvakter ;) Nu är jag nog klar med de flesta inköp inför Greklandsresan. Ska bli såååå sköööööönt!!!!

onsdag 8 juni 2011

My gardener


Min egna lilla gardener kollar om det har kommit några smultron och jordgubbar...men roligast av allt är tydligen jorden ;)

Soligt och skönt



Vilka underbara soliga dagar vi har haft. Så härligt att kunna ha på sig sommarkläder och sandaler. Idag regnar det men det gör inget för vi är hemma och städar ;) Hur mår ni??

tisdag 7 juni 2011

Paket på posten


För ett tag sedan kom ett litet paket på posten och jag blev så klart väldigt nyfiken ;) Det var min fina vän och Alicias gudmor Lili som skickat jättefina smycken till mig. Så gölligt och omtänksamt!!!

söndag 5 juni 2011

Glass, fåglar och blommor


Alicia gillar glass, fåglar och blommor. Hon blir helt tokig när det kommer en pippifågel ;) Min lilla sötis!!