fredag 29 april 2011

Solig dag på stan




Jag, Alicia, Malin och Amanda var på stan idag. Kändes som vi var på en weekend i Paris eller någon annan europeisk storstad när vi strosade runt i solen och njöt. Så sagolikt vackert i Kungsan just nu med de rosa träden som blommar. Underbar tid att vara mammaledig just nu. Händer en massa roligt med Alicia och så är det ju vååååår ;) Inte så ofta jag sitter framför datorn dessa dagar så det blir inte så många inlägg här på bloggen. Känns mycket bättre att lägga den tiden på att njuta just nu ;) Imorgon ska jag och en kompis gå och dricka lite vin på restaurang Göteborg här i Sjöstaden och det ska bli skojsigt!! Kram på er!!

Härlig påsk


Alicia hemma hos gudmor och gudfar

Grekiskt påskbröd

1 par converse fanns i ett av påskäggen...

Termometern visar 40 plus!!!
Påsken har varit ljuvlig. Vi har varit hemma i Stockholm och åkt runt till familj och vänner och även slappat lite hemma. Så skönt att vara lediga tillsammans och extra underbart i det här grymma vädret. Någon fick väldigt många fina påskpresenter ;)

torsdag 21 april 2011

lördag 16 april 2011

Bakom mina solglajjor



Åhhh vilken härlig dag jag och min lilla älskling haft idag. Promenad och båttur till söder fram och tillbaka med shopping, presentinköp och lunch på tu man hand. När vi väntade på båten i solen så köpte vi årets första glass. Mums!! Vi har haft så mysigt ;) En lektur i sandlådan på hemmaplan med Alicias kompisar William och Amanda hann vi också med på eftermiddagen. Underbart väder ute så nu är det vååår!!! Ha en skön fredagkväll!!

fredag 15 april 2011

Båttur och helgskoj


Fredag och solen strålar och det är klarblå himmel. I like ;) Bilden är från gårdagkvällen och jag tycker den blev lite fin med löven och ljuset. Pluttisen äter mellanmål och snart ska vi ge oss iväg och ta båten över till Södermalm och fixa lite ärenden. Jag ska bland annat hämta min alliansring som varit hos guldsmeden för lite uppfräschning. Det var ju min enstensring också tidigare men nu är även alliansen klar. Ikväll ska L ut och äta med ett gäng killkompisar så då får jag och A ha tjejkväll för oss själva. Inte så dumt det heller ;) Imorgon ska vi på 40-års kalas och på söndag till Lambros syser och familj. Lambros kusin har kommit hit från Grekland och ska stanna över påsk så det blir skoj att träffa henne i helgen också. Ha en skön fredag!!

onsdag 13 april 2011

Betong till terrassen






Jag blev inspirerad av familjen L:s fina betongkrukor och figurer på deras terrass när vi var där i lördags och grillade. Söta fru Malin i huset hade varit kreativ och gjort det mesta själv!! I´m impressed ;) Jag hittade de här fina på dixie.se. När Alicias gudföräldrar var här i lördags så hade de med sig presenter och ett jättefint hjärta i betong så nu ska jag utöka samlingen med lite mer fint ;)

tisdag 12 april 2011

Till en cool tjej




Surfade runt lite och hittade de här söta från Lindex till min coola lilla tjej. Just nu är Alicias farmor farmor ute med Alicia. Mormor var här i förmiddags och efter lunch kom farmor och avlöste. Så glad för att Alicia har sin fina mormor och farmor boendes här i samma stad och endast 15 minuter bort. Det är guld värt att kunna få lite hjälp ibland och så roligt att se dem leka och busa ihop. Tack för att ni finns!!!

Jeans


Skönt att ha rensat garderoben och provat vad som passar och inte passar och göra plats för lite nytt och fräscht. Hittade en del jeans som jag glömt att jag hade och de passar ;)

måndag 11 april 2011

VÅÅÅÅÅR!!




Äntligen verkar våren ha kommit hit! Två söta kompisar som gungar och njuter av vårvärmen och krokusar som blommar är väl bra vårtecken ;)

söndag 10 april 2011

Skojsig lördag



Alicias fina gudföräldrar var här på lunch igår. Det blev lasagne och muffins med chokladfrosting och jordgubbar. Jag vill ha en spritser så man kan garnera snyggt. Har du tips på en bra?? På kvällen var vi och grillade hos familjen L på vår gata. En riktigt bra lördag alltså ;) Jag fick dessutom en lång och skön sovmorgon!!!

måndag 4 april 2011

Blommig väska


Måndag igen och helgen var skön. Vi hann med lite av varje fast jag trodde det skulle bli en solig helg men icke så nicke men det gick ju bra ändå. Lite hemmafix har vi hunnit med den här helgen också. Lambros fick upp krokarna i hallen och jag har rensat garderoben. Så skönt att rensa ut det som ändå bara hänger där och tar plats men inte används. Jag hann med att prova igenom en hel del också och det som inte känns bra fick helt enkelt rensas bort och göra plats för det andra. Blir ju så mycket enklare att hitta nu... I lördags var lilla familjen ute i en av alla lekparker som finns här hemma i Sjöstaden. Alicia verkar förstå det här med att gunga nu och hon försökte få upp fart själv. Så kul att se hur hon utvecklas och lär sig mer och mer. Igår blev det promenad till Sickla för lunch och lite shopping. Lambros behövde köpa nya jeans och det blev ett par riktigt schyssta Acne-jeans som satt som en smäck ;) Jag köpte en sjal och en kofta. Alicia fick en blommig väska så det är hennes första egna "handväska" ;) Ha en skön måndag raringar!!

lördag 2 april 2011

Förvaring för dynor och kuddar

En eller två Äpplarö-bänkar från Ikeas nya sommarsortiment skulle gärna få flytta in på vår terrass. Perfekt att förvara kuddar, dynor och filtar i och så matchar den vårt Ikea-bord ;) Grått och blåsigt ute idag. Lambros och Alicia sover just nu och jag surfar och slappar lite. L var hantverkare i förmiddags och skruvade upp krokar i hallen. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag. Hade tänkt en mysig utflykt i solen men vädret lockar mest till innemys.

fredag 1 april 2011

Fredagsdejt



Skön morgonpromenad blev det idag och därefter matinköp på Coop och så fick ljuslila tulpaner och en gul ranunkel följa med hem. Sedan kom sötingarna Malin och Amanda hit och åt lunch och fikade med oss. De hade med sig en jättefin cerise ranunkel från Magnolia så nu är det mycket fina vårblommor här hemma ;) Alicia och Amanda har nu varit kompisar i drygt ett år och de är så goa ihop och roligt att se dem leka och busa. Nu är det dags för fredagsmys!! Ha en bra helg på er ;)

Alicia skriver

,op'älöpok 9v böltko,.l´ålgttttt

Planterat vårblommor



Jag kunde inte låta bli att plantera några minipenseer i vitt och ljusgult på terrassen. De ska ju tåla några minusgrader så de borde överleva. Idag är det så grått ute så vi får se vad denna dag bjuder på. Vi har bokat dejt med Malin och Amanda så vi kanske tar och bjuder över dem på lunch och innelek idag. Ha en bra fredag!!