lördag 9 juli 2011

StrandlivTillbaka i byn igen efter en underbar vecka vid stranden. Alicia älskade att bada och leva strandliv fast verkar tycka det är skönt att vara tillbaka i byn också ;) Vi träffade ett jättetrevligt svenskt/grekiskt par med två barn på flyget och umgicks med dem både på stranden och på kvällen. Väldigt trevligt och konstigt nog så bor flera av mammans släktingar i Hammarby sjöstad ;) Nu inväntar vi Alicias faster, man och kusiner och gudmor, gudfar och deras barn och andra vänner som är på väg hit. Skoj!!

Hoppas ni alla mår bra!! Kramar på er ;)

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej vänner!

Vad härligt att höra ifrån er och se lite hur ni har det i paradiset! Ser ju vääääldigt härligt ut måste jag säga - ganska långt ifrån Sickla köpcentrum eller hur?!

Vi har det bra här hemma i värmen även fast det är tomt i sjöstan både efter er men oxå alla andra som flytt sin kos, riktigt spöklikt faktiskt... Nu ser vi fram emot att ta vårt pick o pack och åka till ön på tisdag. A mår bra men saknar sin bästis :-( vi har varit vid lilla stranden, du vet vid kanalen några gånger och då saknar vi er speciellt!! Vi får ha picnic o bad där när vi alla är hemma i augusti :-).

Sköt om er nu så hörs vi snart!
Stor kram o hälsa badpojken o sötnosen :-))

Malin o Co