söndag 17 juli 2011

IKEA i Grekland
Vi har det underbart skönt här i Grekland. Nu har vi varit här i drygt tre veckor och en vecka återstår. Härligt!! Idag är det lite svalare än tidigare i veckan och nu är det runt 30 jämfört med nästan 40 grader ;) Besökte IKEA för några dagar sedan och det var inte så mycket folk...de flesta satt nog i restaurangen och testade svensk mat. Det blev svenska köttbullar och lax för vår del. Gulligt med en liten svensk flagga som dekoration ;)

Igår var vi på grillfest hos kompisar här i byn och det var jättemysigt. Alicia somnade i vagnen runt nio och sov där ett par timmar tills det var dags att åka uppåt till vårt hus i byn. Inga protester när vi skulle lyfta in henne i bilen eller när vi kom hem så det var hur smidigt som helst ;)

Idag tar vi det lugnt och vid sju ska vi gå på dop i kyrkan längst uppe i byn.
Hoppas ni alla mår bra!! Lägger upp lite iPhonebilder nu och då här på bloggen. Har inte med mig några sladdar till kameran så därför får ni nöja er med lite sämre bildkvalité ett tag framöver. Vi har tagit en massa kort med systemkameran så de kommer upp när vi kommer tillbaka till Sverige så får ni se lite mer.
KRAM!!

Inga kommentarer: