måndag 14 mars 2011

Morgonpigg??

Måndag morgon och just nu äter jag och Alicia frukost. Pluttan sover hela nätterna och brukar somna runt 8 och vakna mellan 6 och 7. Lite segt för en själv att gå upp klockan 6 men när man väl är uppe så är det helt ok ;) Skönt att ha blivit lite mer "morgonpigg" och när det är dags för mig att börja jobba och Alicia ska börja på dagis så har man ju hunnit öva lite på att gå upp tidigt. Vi har ansökt om en dagisplats i mitten av augusti så får vi se hur det går med det. Svårt att få dagsiplats här i Sjöstaden eftersom det bor väldigt många barnfamiljer här så det kanske blir en plats på Södermalm men det får ju gå. Lambros ska ta inskolningen och vi kommer väl få besked om plats i sommar. Det kommer ju lösa sig på något sätt och vi har gjort det vi kan så ingen idé att oroa sig över något som man inte kan påverka.

Idag ska vi träffa Alicias fina faster Eleni och gudmor Lili på söder och hitta på lite skojsigheter. De är lediga på måndagar så det är ju perfekt att träffa dessa raringar då ;)
Hela veckan är fylld med aktiviteter så det ser vi fram emot. Vi hade en lugn och skön helg så det blir skoj att hitta på lite mer i veckan. Igår var vi och beställde en ny bilbarnstol till Alicia och det blev en BeSafe som tydligen ska vara den säkraste på marknaden. Vi skulle även behöva en sulkyvagn till Alicia. Har du något bra tips??

Idag ska jag plinga till salong Helheten för att boka in mig på en 90 minuters ansiktsehandling. Fick ju presentkort av Lambros på alla hjärtans dag. Läääängtar!

Ha en bra måndag!!

1 kommentar:

Nouna sa...

Puss på er familjen,vad mysigt vi hade det i dag på vår måndagsdejt/KRAMISAR