torsdag 30 september 2010

Morgonmys och liten smörgås



I morse var det morgonmys här hemma och Alicia åt sin första lilla smörgås. Hon fick testa en med leverpastej och en med mjukost och det verkade som att hon gillade det. Roligt nu när man kan sitta och äta tillsammans. På förmiddagen var det 8 månaders koll på BVC och allt såg bra ut och Alicia växer som hon ska :) Det börjar bli full fart på vår tjej nu och hon tar sig fram väldigt snabbt så nu får man verkligen ha koll på vad hon gör när hon håller på att upptäcka världen ;)

söndag 26 september 2010

Babyfiltar


Alicia har fått en jättefin Klippanfilt som heter Royal från min söta kusin. Just den här är i mjukaste bomull men det finns även fina filtar i ull. Tack söta!!

Lördagsmyspys



Det blev en riktigt mysig och slapp lördag med lilla familjen. Lång och mumsig frukost, jättegod lunch på Di Piu här i Sjöstaden och lite presentshopping till släktingars bebisar i Grekland. På eftermiddagen kom Lambros syster/min svägerska och familj hit och fikade blåbärspaj. Däremellan blev det en skön powernap för alla 3 ;) Kvällen tillbringades i soffan och en skål med smågodis.

torsdag 23 september 2010

Solig onsdag

Det blev storstädning på förmiddagen och sedan var vi ute i solen och hade det skönt. Hoppas på fler soliga höstdagar. Gjorde ett besök på förskolan Emil och Emilia på eftermiddagen som hade informationsträff och den verkar riktigt bra. Vi har ju tänkt att Alicia ska börja förskolan i augusti nästa år så det är ju rätt långt kvar men det är ju ändå bra att kolla upp vad det finns för olika alternativ. Sedan är det ju en annan fråga om det går att få en plats här eftersom det verkar vara långa köer men på något sätt så kommer det nog lösa sig ;) Nu ska jag krypa ner i soffan och dricka thé och mumsa på min farmors hembakade kringlor. Kram på er!!

måndag 13 september 2010

Superlyckat dop

Alicias dop och partaj i lördags blev väldigt lyckat!! Tack alla som var där och ett extra tack till Alicias fina gudföräldrar ;)


Glada lilla familjen ;)

Dopet var i Sofia kyrka och dopfesten hade vi på Jimmys Marina här hemma i Sjöstaden

Små rosa ;) presenter till gästerna


Partypinglan i dopklänning


Gudföräldrarna och lilla familjen

Fina faster dricker rosa bubbel

Tack söta Nico och Lucia för att ni hade fixat så fint!!

Medelhavsinspirerad buffé
Jättefina presenter! Tack snälla!!
Finaste och goaste gudföräldrarna ;)

Nu börjar det ;) Kändes nästan som att vi skulle gifta oss igen eftersom det var samma kyrka.

Gudfar och Alicia busar
Vår lilla dirigent ;) Sjung högre!!!
Ska vi bada nu??

torsdag 9 september 2010

Snart dags för dop

På lördag är det dags för Alicia Melina att döpas och det ska verkligen bli jätteskoj och mysigt att få samla familj och vänner och fira pluttan!! Den senaste tiden har vi haft en del att förbereda men nu är nog det mesta klart. Ikväll kommer Alicias gudföräldrar hit så då ska vi ladda inför lördag ;) Kram på er!!

onsdag 1 september 2010

Nya kuddar i svart och vitt

Det blev ett IKEA-besök igår kväll och nya täcken och kuddar fick följa med hem. Nu på morgonen håller jag på att tvätta upp dem och det ska bli härligt att krypa ner i en nybäddad säng med nya täcken och kuddar. Passade även på att köpa två nya stora kuddar till soffan i grafiskt svart och vitt.

Promenad hemma i Sjöstaden



Härligt sensommar/höstväder här i Sjöstaden så det blir många sköna promenader. Jag hoppas på en höst med mycket sol men det är nog lika bra att se till att ha gummistövlarna redo för man vet ju aldrig. Nöjd med mina Hunterstövlar men skulle behöva en längre regnjacka/kappa.