måndag 19 juli 2010

Semester

Nu åker vi på semester :)

fredag 9 juli 2010

Foten i munnen



Idag har vi legat under ett körsbärsträd och myst jag och vår lilla dotter. Jag bläddrade igenom senaste numret av Allt i Hemmet som jag tyckte var ok men inte så mycket mer men nästa nummer såg ut att bli mer inspirerande. Det får bli en repris imorgon men först en förmiddagspromenix med söta Malin och Amanda. Alicia har hittat sina fötter nu och tänk om man själv kunde stoppa in foten i munnen :) Det ser underbart roligt ut och jag lyckades fånga det på bild idag. Imorgon är det fredag och det innebär ju självklart fredagsmys. Lambros jobbar en vecka till och sedan går han på semester och det ska bli supermysigt att åka iväg på vår första sommarsemester med vår lilla familj. På lördag kommer fina vänner hem till oss och då blir det grillning och annat gott och mycket sol. Ha en härlig helg om det inte blir något inlägg imorgon ;) KRAM

torsdag 8 juli 2010

Sommar sommar sommar

Här är några blandade bilder från de senaste dagarna.

Inte helt fel att vara mammaledig just nu och det är bara att njuta :) I lördags var vi många som satt här uppe på terrassen och solade och kvällen avslutades med grillning i kvällssolen.
De senaste två dagarna har jag och Alicia lekt reseledare och guidat mormor och hennes väninna Britta i Stockholm. Det blev bland annat Rosendal på Djurgården, city, Skeppsholmen, Moderna museet, Nybroviken och en härlig båttur. Alicia passade på att premiärsitta i en barnstol när vi lunchade på Moderna museet och det gick bra så en stol måste shoppas i helgen.
Väldigt gott med frappé (iskaffe) när det är varmt. Min grekiske älskade make är mästare på att göra dessa. Man kan även ha en klick vaniljglass i och då blir det verkligen mumsmums ;)

Fina Dahlian blommar på terrassen i en av mina älsklingsfärger...rosa...men det har ni väl redan listat ut ;)

fredag 2 juli 2010

Båttur


Igår var vi i stan och träffade söta Dina och fixade lite ärenden. När det var dags att åka hem tog vi båten Emelie från Nybrokajen tillbaka till Sjöstaden. Jättemysigt och så skönt att slippa ta tunnelbanan och trängas!! Idag ser det ut att bli ännu en solig dag. Vi har inget inbokat idag så vi får se vad vi hittar på men det blir säkert en lång härlig promenad längs bryggan och lite shopping inför kvällens fredagsmys. Ha en härlig och solig helg!! Kram på er :)

torsdag 1 juli 2010

Det blommar


Det blommar på terrassen och så här fint är det just nu. Både rosen och stäppsalvian överlevde den kalla vintern så det är extra skoj att de blommor så fint. Underbart med denna sommarvärme och det känns som att man är utomlands. Riktigt skönt och ljummet även på kvällen!! Vattnade här ute ikväll när Alicia somnat och jag kände mig som en riktig pysslig housewife som gick omkring och hörde mig säga att oj va det blommar ;)