måndag 24 maj 2010

Helg med sol och mys



Det har varit en jätteskön helg utan några som helst inplanerade saker. Sååå skönt att bara vakna upp och ta dagen som den kommer. Lördagen var underbar med en massa sol och jag älskar verkligen att bo här i Sjöstaden. Känns som att man är utomlands och på semester och alla sitter ute och njuter och det gjorde vi också fast vi jobbade lite också ;) Det var dags för att fixa sommarfint på terrassen så det blev slipning och inoljning av utemöblerna och lite plantering. På kvällen blev det grillpremiär och det var väldigt gott!! Tack kocken!! Alicia verkade också gilla att chilla i solen fast hon fick mest ligga i skuggan. Idag söndag blev det en shoppingtur för att köpa en babybjörn och solparasoll till Alicia. Nu blir det soffhäng. Kram på er!!

torsdag 20 maj 2010

Babysång och sol



Idag testade vi babysång i Sjöstadskapellet på förmiddagen och sedan blev det en härlig promenad i det underbara vädret och lunch på Voltaire i Sickla med Anna, Edvin, Terese och Sixten. En helt ok dag alltså ;) Alicia växer och just nu är händerna väldigt intressanta att leka med och smaka på.

onsdag 19 maj 2010

Shopping med gudmor


Igår blev det först en tur till biblioteket här i Sjöstaden med mammagruppen. Jätteskoj att se hur bebbarna gillade att höra sagor och ramsor. Efter lunch blev det en tur till söder för att möta upp fina gudmor för en fika och lite shopping. Faster var också med så det blev mycket gos för Alicia. Sedan tog vi en promenix och båten tillbaka hem till Sjöstaden. Imorgon onsdag blir det öppen verksamhet i Sjöstadskapellet med Anna och hennes lille kille Edvin. Skoj att se om det är populärt.

fredag 14 maj 2010

Blommor och paket


När älsklingen kom hem från jobbet i onsdags överraskade han mig med jättevackra blommor från finaste blomaffären Magnolia här i Sjöstaden och ett litet paket med jättesnygga örhängen :) Det som var så konstigt och roligt var att jag hade spanat på örhängena (utan att berätta för Lambros) och så hade han gått och köpt just dessa. Hmmmm...telepati ;)

Idag ska vi ladda för det stora bröllopet imorgon med 450 gäster. Lambros ska ju vara bestman så det blir skoj. Ha en skön helg!!

onsdag 12 maj 2010

Vår bröllopsdag idag


Idag är det 3 år sedan vi gifte oss i Sofia kyrka så ikväll ska vi fira med god midag och dricka lite skumpa!! Det känns extra speciellt i år eftersom att vår underbara Alicia är här och det var nog på årsdagen förra året som hon blev till. Hi hi!! Så 12 maj kommer alltid vara en mycket speciell dag för oss!!

lördag 8 maj 2010

Filmtajm

Jag filmade Alicia med digitalkameran i morse när hon precis vaknat upp från sin powernap i babygymmet ;) Inte så bra bildkvalité men det får duga tills vi köpt en filmkamera.

fredag 7 maj 2010

YOGA

Gomorron!
Nu på förmiddagen ska jag och Alicia gå på yoga på Nautilus här i Sjöstaden. Tisdag till torsdag har de pass där man får ta med sin bebis på passet och det kan ju bli intressant :) Alicia brukar ju vanligtvis vara ganska lugn så vi får se om hon gillar yoga. Det ska hur som helst bli jätteskönt att komma igång med träningen igen. Jag har ju kort på Sats men det är fryst just nu. Ska se vad jag tycker om Nautilus. Närmaste Sats ligger ju på södermalm och Sickla så det är ju inte lika nära som Nautilus...

Vid lunch kommer Alicias fina farmor och hälsar på. Målarna som varit här och målat panelen på terrassen är förhoppningsvis klara idag och så hoppas jag att markiserna kommer upp igen för det blir väldigt varmt i lägenheten när solen ligger på här uppe på toppen.

Skönt med helg!!! Om det blir fint väder imorgon så kanske det blir lite plantering och grillpremiär. På söndag blir det kalas hos Alicias kusin som fyller 13 år!! Skönt att ta det lugnt den här helgen eftersom det blir bröllop nästa helg med 450 gäster!!! Lambros har fåt den fina äran att vara bestman. Jag har föresten bestämt mig för att jag har långklänning istället för den andra kortare klänningen som jag får spara till ett annat tillfälle. Det blir en silvrig långklänning med ljusrosa bolero och ljusrosa sidenskor. Passar fint till vårbröllop. Ni får se lite bilder från bröllopet senare ;)
Ha en skön helg!! KRAM

torsdag 6 maj 2010

Tisdag hos mormor och Pelle



I tisdags åkte jag och Alicia till mormor och Pelle och var där hela dagen och kvällen. Lambros var ute i skärgården med jobbet så det var skönt att bli ompysslade. Det blev både jättegod lunch och middag, solig promenad, shopping på Plantagen och mys. Alicia fick låna en t-shirt av mormor eftersom jag glömt packa ner en extra body för det var liksom något som flödade över i blöjan ;) T-shirten blev som en liten röd klänning. Tack snälla mormor och Pelle för en jättemysig dag!! Vi kommer snart och hälsar på igen ;)

måndag 3 maj 2010

Fina nyheter på IKEA








Jag kollade in lite nyheter på IKEAs sajt och nu har serien HEMNES utökats med flera massiva möbler. I like I like!! Gillar även det massiva matbordet och skänken STORNÄS. Fina korgarna BLADIS skulle även få flytta in här!! Vi sålde föresten den ena soffan förra veckan så det kanske kan bli ett IKEA-inköp för den summan ;) Dags att se om lilla hjärta vill vakna och gå ut på promenix. Ha en fin måndag!!