onsdag 31 mars 2010

Blommigt draperi i hallen



Nu är draperiet i hallen på plats. Lambros är en riktigt bra hantverkare ;) Jag är jättenöjd med resultatet och det är så skönt att kunna dra för ett snyggt tyg och slippa se våra ytterkläder och skor.

Jeanskjol från Grekland



I förra veckan kom det ett paket på posten från Lambros morbror och familj som bor i Grekland. Det innehöll en massa fina saker... Bland annat en jättesöt jeanskjol, fina skor, guldsmycke med ett blått lyckoöga, strumpor och kläder. Efcharistå poli!!! = Tack så jättemycket!! Alicia var ju tvungen att testa jeanskjolen och hon verkar nöjd :)

tisdag 30 mars 2010

Vårpiff



Surfade runt lite och såg dessa fina kuddar från H&M Home. Skulle passa fint att vårpiffa med!! Igår fick vi äntligen upp ett draperi i hallen och det blev jättebra. Skönt att gömma undan jackor och skor så det inte ser så rörigt ut. Nu är vi ju en till i familjen så vi lär ju inte få mindre prylar... Jag kan fota och lägga ut en bild senare i veckan.

Idag beställde jag lite foton för framkallning. Tänkte göra lite fina inramningar och hänga upp.
Dags att krypa ner i sängen och sova en stund innan nästa amningspass. Alicia sover rätt bra på nätterna men jag skulle ge mycket för att få sova en hel natt utan att gå upp. Imorgon kommer min kompis Elina och hälsar på. Kolla in hennes underbara butik turQuoise.se
Kram på er!!

torsdag 25 mars 2010

Alicia och Nikki


Idag har Alicias kompis Nikki som är fem dagar äldre varit här och hälsat på. Nikki testade Alicias babygym och gjorde jättegulliga ljud och "gymmade". Alicia låg bredvid på en filt och sprattlade med ben och armar :) Sedan tog vi en promenad till Sickla och käkade lunch.

Vårfint på terrassen



Vårens första blommor på terrassen fick bli två stycken påskliljor som jag ställde på matbordet. Jag passade även på att rensa undan där ute igår när det var fint väder. Matbordet behöver slipas och oljas in. En mörkare bets kanske skulle bli snyggt?? Det ska bli spännande att se vad som övervintrat i de stora krukorna. Sååå härligt att kunna njuta av terrassen i vår och sommar när jag är ledig :)

tisdag 23 mars 2010

Hyllor


Idag har vi hemmamys eftersom det är så tråkigt väder ute. Bara grått grått grått och regn så någon promenad lockar inte men det blir nog en kort tur i eftermiddag. Skönt att få lite frisk luft.
Jag har passat på att göra lite saker som jag inte hunnit med och Alicia sover ;)

Jag funderar på vilken typ av hyllor vi ska sätta upp ovanför skrivbordet i vardagsrummet. Vi behöver få upp böcker och lite annat. Väljer mellan enkelt Elfa-system eller konsoller från t ex BRUKA och vita massiva hyllplan. Vad tror ni skulle passa?? I senaste ELLE Interiör så är det ett ELFA-system i ett av reportagen och hyllan finns med på omslaget.
Vi behöver även fixa förvaring till dammsugaren eftersom det inte finns något städskåp i vår lägenhet... Kanske något enkelt väggskåp i vitt från IKEA. Ett till projekt är att få upp en stång och draperi i hallen. Jo man får en del idéer när man är hemma om dagarna :)

Badtjej


Nybadad Alicia med skön frisyr ;)

lördag 20 mars 2010

Alicia tränar


Alicia tränar på att lyfta och vrida på huvudet när hon ligger på mage. Hon är duktig och det är riktigt roligt att se hur hon kämpar för att lyckas.
Nu ska vi njuta av lördagen!

Ha en skön helg! KRAMAR

Världens bästa mormor och farmor


I torsdags var Alicias mormor och farmor här. Det är så roligt att se när de leker och gosar med Alicia. Vilken lycka att ni finns och är så gulliga. Alicia har världens bästa mormor och farmor :)

torsdag 18 mars 2010

Paket från Kalifornien


Alicia har fått paket från Kalifornien. Det är pappa Lambros kusin som bor där som varit snäll och skickat fina kläder och en supergullig giraff. Thank you Nick!!

Som ni märker så blir det inte lika många blogginlägg nu men det är helt enkelt fullt upp att vara mamma till en bebis. Just nu prioriterar jag hellre att vara ute och gå mysiga barnvagns-promenader i solen istället för att sitta inne och blogga men några inlägg i veckan försöker jag i alla fall hinna med ;)

Kram på er!!

söndag 14 mars 2010

Mysig och solig lördag




Det har blivit många soliga långpromenader de senaste dagarna. Sååå mysigt!! Idag var hela familjen på promenad och vi hade med oss matsäck och satt på en bänk och myste i solen.

lördag 13 mars 2010

måndag 8 mars 2010

Kusin vitamin


Idag har vi njutit av en solig promenad här hemma i Sjöstaden och sedan åkte vi till Lambros syster och familj och åt god middag. Alicias kusiner är så gulliga och stolta över sin kusin. På bilden är det Georgia som gosar med Alicia.

fredag 5 mars 2010

Tjejmys


Idag har fina Martina varit här och hälsat på och vi har haft tjejmys :) Tack snälla för de jättefina presenterna och blommorna. Martina hade shoppat de där fina jeanskläderna som jag gjorde ett inlägg om tidigare i veckan. Skoj!!

torsdag 4 mars 2010

Fina prylar


Dessa saker finns på Lagerhaus och de skulle jag gärna vilja ha :)
Ha en fin onsdagkväll!
Kram

Fika med Dina


I söndags var fina Dina här och hälsade på och gosade med Alicia. Tack söta för de jättefina presenterna!! Längtar tills vi kan ta de där mysiga långpromenaderna i vårsolen som vi pratade om ;)

one more slice


Den här ska jag givetvis shoppa när den kommer i maj.

onsdag 3 mars 2010

Shoppingsugen





Jag är shoppingsugen och surfade precis runt på hm.com för en stund sedan och såg dessa söta kläder till Alicia.

Kan inte våren komma snart... Jag gillar ju snö men nu börjar jag längta tills snön är helt borta. Vår terrasskottning förra veckan gick föresten bra så nu är det inga höga snödrivor här ute längre. Gissa vem som gick ut och började rensa lite och kolla i krukorna när de var klara??? Det börjar klia i fingrarna och det ska bli skoj att se om växterna överlevt den här låååånga vintern.

Idag har vi varit ute på en lång promenix och en tur till Sickla köpcentrum. Alicia sov hela vägen och vaknade när vi var inne på H&M och då passade vi på att testa köpcentrets fräscha amningsrum och det gick bra. Där träffade vi en annan mamma och hennes 5 månaders son så vi passade på att snacka lite när vi satt där och ammade.