fredag 26 februari 2010

Helg igen


Då är det fredag igen. Idag kommer mamma/mormor hit på förmiddagen och myser med mig och Alicia och i eftermiddag kommer Dina hit och träffar Alicia för första gången. Igår hade vi besök av Lambros supergulliga gudföräldrar och deras dotter och man. Tack för de jättefina presenterna!!

Imorgon kommer en kompis och hennes söner hit och hälsar på och på söndag ska vi åka till vänner som fick en liten Nikki 5 dagar före vår Alicia. Så vi har en del planer i helgen men det ska bli jätteskoj!!

Ha en mysig helg!

tisdag 23 februari 2010

Alicia myser med pappa


Alicia gillar att mysa med pappa när hon inte ammar ;) Nu har Lambros börjat jobba igen efter att ha varit hemma med oss i 3 veckor. Igår var första dagen som jag och Alicia var hemma själva och det gick jättebra. Vi myste hemma och tog en promenix och gjorde ett besök till BVC. Alicia hade gått upp 200 gram sedan förra besöket så det är jättebra. Nästa BVC-besök blir i början av mars. Idag tar vi det lugnt och myser hemma. Blir mycket hemmamys just nu men det är skönt. Vi får lite besök i veckan och till helgen och på söndag ska vi åka till våra kompisar på Lidingö och lilla Nikki som är 5 dagar äldre än Alicia. Just nu sover Alicia så jag ska strax hoppa in i duschen och ha lite egen tid. Grått och trist väder idag så hemmamys passar perfekt. Ha en bra dag!!

måndag 22 februari 2010

Soffbord


Det här soffbordet eller ett liknande skulle jag vilja ha. Jag hittade det här bordet på Blocket till ett riktigt bra pris men det verkar som någon annan hann före tyvärr. Säljaren skulle ringa tillbaka om inte köparen kom och hämtade det ikväll. Jag har länge letat efter ett ganska stort (minst 1x1 meter) massivt soffbord och det här var perfekt.

söndag 21 februari 2010

Insnöade



Vi är insnöade. Lambros skulle försöka skotta på terrassen idag men det går inte att komma ut genom någon av dörrarna så han fick klättra ut genom fönstret. Fast var ska vi göra av snön? Det går ju inte att skotta ner till grannarna. På torsdag kommer det hit ett företag som ska hjälpa till att få bort snön. Grannarna ska också få hjälp.

Nu när det är så kallt så håller vi oss hemma. Jag skulle gärna ta en tur med barnvagnen för att få lite frisk luft och motion men det får vänta.

lördag 20 februari 2010

Mysig vecka


Alicia sover gott i sin säng

Nybadad

Testar nya åkpåsen från Elodie Details

Faster byter blöjor

Det har varit en mysig vecka och Alicias andra vecka. Vi har haft lite besök här hemma och varit på BVC, gjort hörseltest, gått på promenad och hunnit med några små shoppingrundor. Vi har bland annat köpt en bärsjal som vi ska testa. Våra kompisar Pia och Oscar och lille Elias kommer hit nästnästa vecka och det ska bli jätteskoj och då ska vi passa på att få lite tips om hur man smartast använder bärsjalen. Vår lilla tjej verkar gilla att vara nära och då kan det nog vara smart med en bärsjal :) Någon annan som har erfarenhet ev en sådan?

Nu är det fredagsmys med tacos och amningsdags!
Ha en härlig helg!!

onsdag 17 februari 2010

Mums mums


Minst en mumsig semla måste man ju äta idag :)
Idag har vi varit på hörseltest med Alicia på Södersjukhuset och det gick jättebra skönt nog. Imorgon blir det besök av några släktingar på förmiddagen och sedan en liten tur till Sickla för att shoppa en bärsjal och på eftermiddagen kommer Alicias fina faster på besök. Vi får väl se om det funkar med flera aktiviteter på en dag :)

måndag 15 februari 2010

Alicias första skor


Det har inte blivit så många inlägg den senaste tiden eftersom vi har annat att pyssla med just nu :) Alicia vill amma mycket och när hon inte ammar vill hon mysa och vara nära och när hon sover i sin säng så passar jag på att sova, duscha eller göra något annat som inte hunnits med.

Kolla in Alicias nya fina skor som hon fick i present av Jonas och Ann Sofie när de var här och hälsade på förra veckan. Klart Alicia ska ha ett par coola sneakers :) Tack snälla!!

torsdag 11 februari 2010

Premiärtur med vagnen



I morse var det dags för det första besöket på BVC så det blev en premiärtur med vagnen. Både mamma och pappa testade så klart vagnen och det funkade väldigt bra med vinterhjulen. Alicia verkar gilla att åka vagn och trivas i sin nya camouflagefärgade åkpåse från Elodie Details. Det går ju inte bara att ha rosa från topp till tå även fast man är en söt tjej utan lite cool måste man ju också få vara :)

Efter BVC-besöket tog vi en tur till Coop och gjorde lite inköp och sedan blev det en sväng till vår kompis som har restaurangen Di Piu här i Sjöstaden. Alicia fick ett jättefint gosedjur från Teddykompaniet som nu hänger på en av spjälorna i sängen. Tack snälla!! Nu ska nog mamma passa på att ta en liten tupplur när Alicia sover. Ha en bra kväll!!

måndag 8 februari 2010

1 vecka



Idag är Alicia en vecka. Vi njuter av vår fina lilla tjej som verkar vara en snäll bebis som sover och ammar mycket. Sedan vi kom hem från BB har vi tagit det lugnt här hemma och haft besök av familjen. Vi har fått väldigt mycket fina blommor, kläder och gratulationer från gulliga vänner, jobbarkompisar, grannar och familj. Imorgon ska vi åka och köpa en åkpåse till vagnen så då kanske det blir en premiärtur i Bugaboon senare på dagen. Nu ska jag gå och mysa med min dotter.
Ha en bra vecka!! Kram

torsdag 4 februari 2010

Alicia Melina


I söndags den 31 januari klockan 08.59 föddes vår underbara dotter Alicia Melina. Vikt 3260 gram och längd 51 cm. Allt gick jättebra och nu är vi hemma igen. Känns så mysigt att vi nu är 3 i familjen :)