torsdag 11 februari 2010

Premiärtur med vagnenI morse var det dags för det första besöket på BVC så det blev en premiärtur med vagnen. Både mamma och pappa testade så klart vagnen och det funkade väldigt bra med vinterhjulen. Alicia verkar gilla att åka vagn och trivas i sin nya camouflagefärgade åkpåse från Elodie Details. Det går ju inte bara att ha rosa från topp till tå även fast man är en söt tjej utan lite cool måste man ju också få vara :)

Efter BVC-besöket tog vi en tur till Coop och gjorde lite inköp och sedan blev det en sväng till vår kompis som har restaurangen Di Piu här i Sjöstaden. Alicia fick ett jättefint gosedjur från Teddykompaniet som nu hänger på en av spjälorna i sängen. Tack snälla!! Nu ska nog mamma passa på att ta en liten tupplur när Alicia sover. Ha en bra kväll!!

5 kommentarer:

Anna - Starwoman sa...

Vad härligt och mysigt det ser ut med en promenad med barnvagnen och omgivningarna känner man ju väl igen dessutom ;)

Ha en skön kväll och en skön sovstund.

Kramar i massor

Therese sa...

Grattis i efterskott! Så kul att allt gått bra! Kul att ni är nöjda med vagen, vi har med en extra åkpåse från Elodie jättefin i cranmo! Hoppas ni får en fin dag, kramar

Carolina sa...

Vad härligt det ser ut! Det är så skönt att vara ute och promenera med barnvagnen tycker jag. :-)

Jill sa...

Så mysigt det ser ut i vintersolen.
Elodie Details har supermkt bra saker, hon som står bakom designen kommer från växjö, precis som jag, så vi har gemensamma kompisar :) himla dukgi tjej med öga för det där med barn och babysaker!! Ha en super helg :)

Carolines hemligheter sa...

Ser ut som en mycket nöjd mamma & pappa på bilderna, förstår att ni verkligen njuter av tillvaron nu :-)

Hoppas att ni har en mysig helg med er lilla sötnos, kramar!