måndag 11 januari 2010

Min helg


Om någon är intresserad av hur lilla jag tillbringat helgen så kommer här en liten sammanfattning. I lördags började vi dagen med en lång och god frukost och en smaskig smoothie. Sedan bar det av till barnbutiken Bonti på Karlavägen för att hämta bilbarnstolen eller babyskydd som det egentligen heter och basenheten från Maxi Cosi som vi beställt. Vi passade även på att beställa lite större framhjul till vår barnvagn Bugaboo Cameleon. Kan ju vara bra att ha om det ska fortsätta vara vinter när bebben kommer och även om man ska gå i terräng. Hungriga åkte vi vidare till Söders höjder och åt jättegod thaiinspirerad vegetarisk bufféHermans på Fjällgatan och njöt av den underbara utsikten. Tack fina Sandra och Mika för presentkortet. Väldigt mätta åkte vi hem och slappade och jo jag somnade och det var såå skönt. På kvällen åkte vi till Ann Sofie och Jonas och åt tacos och tittade på film. Det blev ganska sent så det blev en taxi hem. Idag har vi och vårt lilla skidgäng varit i Flottsbro och åkt skidor. För min och en av våra vänner som också har bebis i magen så blev det varm choklad i värmestugan och en promenix istället. När skidåkarna var nöjda så åkte jag och Lambros hem till svärföräldrarna och åt god middag. Nu ska jag strax hoppa in i duschen och pyssla om mig och försöka komma i säng tidigt så att jag är pigg imorgon när det är min sista jobbdag på ganska länge ; ) Ska bli jätteskoj att träffa alla fina jobbarkompisar. Ha en bra söndagkväll!!

7 kommentarer:

Therese sa...

Härlig helg! Vi hade aldrig någon basenhet till vår Maxi cosi det funkar bra utan om man inte åker bil varje dag. Vinterjulen funkade inte så bra för oss heller så vi sålde dem, om ni inte testat utan kan det vara bra att testa innan ni köper. Visst är det skoj att lillen gillar dans :) när har du BF? kram Therese

MISS PIFFY sa...

Hej Therese

Vi har lagt undan vinterhjul och testar utan först men det kanske kan vara bra att ha lite större hjul som back-up tänkte vi ;)

Bebben är beräknad till 2 februari så det börjar närma sig ;)

Sista dagen på jobbet idag.

Ha en fin dag!!

Kram

Carolines hemligheter sa...

Vilken fullspäckad helg, full med roligheter :-)

Ha en bra sista jobbdag, när är bf?

Kram från Caroline!

MISS PIFFY sa...

Caroline: Sista jobbdagen är idag ;)

Kram

MISS PIFFY sa...

...och beräknad födelse är 2 februari ;)

Pia sa...

Vilken helg! Vad mysigt det lät =) Hoppas du hade en bra sista dag, passa på att njuta av dina lediga dagar nu och ladda batterierna ;-)

Vi hörs om att ses!

kram!

Anna - Starwoman sa...

Låter som en perfekt helg, men en mix av diverse olika saker.

Mysigt att köpa hem en massa bebissaker kan jag tänka mig och nu är det mindre än en månad tills bebisen kommer!

Förresten, kul att man kan se er terass från en av mina bilder, blev jag ju sjukt nyfiken på vilken såklart ;-)

Nu är det sovdags!

Kramar